Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konsultant - Netia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:46
    Witam. Znalzłem ogłoszenie w GW: "Konsultantów do działu sprzedaży"
    -dobre zarobki;
    - praca na terenie Rzeszowa

Co ciekawe od razu zostałem umówiony na jutro na spotkanie. Dziwi mnie również, że adres e-mail bardziej wskazuje na komis GSM niż na taką firmę jaką jest Netia. Czy spotkał się ktoś z takim ogłoszeniem i był na rozmowie kwalifikacyjnej?
    Napiszcie również, co sadzicie o takim ogłoszeniu, czy może to będzie chodzenie od mieszkania do mieszkania (podobnie jak w Tele2) i przedstawianie oferty?

Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kuleczka Re: Konsultant - Netia IP: *.centrum.brewet.pl 20.03.06, 12:06
        Cześć!

No podejrzane. Powiem Ci, jak wygląda praca w Netii na Śląsku. Handlowcy mają
        samochód i sporo kasy ale programowo są zwalniani i wymieniani co jakiś czas,
        nawet jeśli mają dobre wyniki sprzedaży. firma uznaje, że po dłuższym czasie
        zaczną kombinować. Mają etat. Natomiast np telefoniczni konsultanci nigdy nie
        są zatrudniani, pracują na umowę-zlecenie. Generalnie, oni dają etat tylko
        wtedy, gdy ktoś się zwolni. Nie tworzą nowych etatów.
        Co do stanowiska, na które aplikujesz, nic nie wiem, ale mam nadzieję, że masz
        już obraz ich polityki personalnej.

Pozdr
        Kuleczka
      • bmwariat Re: Konsultant - Netia 20.03.06, 12:36
        tu masz oferty Netii
        www.netia.pl/index.html?o=&s=305
      • Gość: Sławek01 Re: Konsultant - Netia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:46
        Te oferty ze strony juz sprawdzałem.

Dziwi mnie jedno, ze w adresie poczty elektronicznej nie mają "....@netia.pl", tylko ".......@telekom-serwis.pl"

Spotkał się ktoś z tym?
        • bmwariat Re: Konsultant - Netia 20.03.06, 14:02
          A sprawdzałeś stronę?
          To jest firma która współpracuje z Netią..
          www.telekom-serwis.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka