Gość: indis IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.07.03, 00:09 w Outlook Ex 5.0 pod W2K. W jaki sposób mogę: albo usunąć całą tożsamość (nie ma w niej nic istotnego), albo odtworzyć hasło? Będę wdzięczny za każdą sugestię. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: indis heeelp IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.07.03, 12:27 Gość portalu: indis napisał(a): > w Outlook Ex 5.0 pod W2K. W jaki sposób mogę: > albo usunąć całą tożsamość (nie ma w niej nic istotnego), > albo odtworzyć hasło? > > Będę wdzięczny za każdą sugestię. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: zapomniałem hasła do tożsamości IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 12:48 Spróbuję „po omacku”... Nie znam Windowsa 2000, nie znam się na tożsamościach (nigdy nie używałem). Pogrzeb w plikach odszukaj pliki z rozszerzeniem *.dbx (zbiory OE), może w tym samym miejscu są zapisane tożsamości (w podobnych plikach). Jeśli tak, skasuj je (na wszelki wypadek uprzednio zrób kopie), może pomoże. Link Zgłoś
alfalfa Re: zapomniałem hasła do tożsamości 18.07.03, 14:44 Jako administrator wejdź na kompa, bedziesz miał dostep do c:\Dokumnet&Settings a w nim wszystkich userów i ich profili. Tam poszukaj danych które chcesz przegrać (zachować) a potem po prostu usuń usera (w panelu sterowania, konta użytkowników) którego hasło zapomniałes, załóż ponownie innego albo nawet tego samego (tyle że winda załozy dla niego nowy profil, dane musisz grzebnąć ręcznie). Link Zgłoś