Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Książka o BZ WBK.

16.04.06, 13:11
    Zamierzam napisać książkę o Banku Zachodnim WBK S.A., o swojej pracy przez
    ponad 7 lat. Ukazać całą machię pracy w Banku. Kanty, układy, codzienna praca
    etc. Ta informacja to zarazem ankieta/pytanie - "Czy byłbyś zainteresowany
    kupć i przeczytać taką książkę? Wydać za nią 30 zł?".
    Obserwuj wątek
      • Gość: buhaha Re: Książka o BZ WBK. IP: 217.197.78.* 16.04.06, 13:15
        nie
      • alex_koz Re: Książka o BZ WBK. 16.04.06, 13:22
        ja nie.
      • noteb Re: Książka o BZ WBK. 16.04.06, 13:38
        kalisz102 napisał:

> Zamierzam napisać książkę o Banku Zachodnim WBK S.A., o swojej pracy przez
        > ponad 7 lat. Ukazać całą machię pracy w Banku. Kanty, układy, codzienna praca
        > etc. Ta informacja to zarazem ankieta/pytanie - "Czy byłbyś zainteresowany
        > kupć i przeczytać taką książkę? Wydać za nią 30 zł?".

ciężko stwierdzić - daj jakąś próbkę swojego talentu literackiego
        ok. 10000 znaków powinnno wystarczyć by Cię wycenić

pzdr.
      • Gość: ???? A ja chętnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 16:04
        bym przeczytała... Chociaż nie wiem czy bym kupiła :) Może warto wydać w formie
        publikacji elektronicznej?

Pozdrawiam
        • Gość: noteb Re: A ja chętnie IP: *.naskarpie.futuro.pl 16.04.06, 16:47
          nie ma sensu
          jeżeli będzie kosztowała 30 zł i będzie e-bookiem to nikt nie kupi, tylko kopiować będą
          • Gość: olenka Re: A ja chętnie IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.06, 22:49
            dlaczego nie, jako były pracownik myślę że jest o czym pisać, podobna książka
            sprzedaje się swietnie z tego co wiem, tyle że tamta jest raczej bardzo lekka;
            z ciekawości czytam ją właśnie, podejrzewam, że Twoja byłaby bardzo realna i
            byłoby o czym pisać; sytuację pracowników w tym banku ujrzałaby światło dzienne
            • Gość: noteb Re: A ja chętnie IP: *.naskarpie.futuro.pl 17.04.06, 09:36
              nie piszę, że nie
              tylko że 30 zł za ebooka to zły pomysł
      • zwierz.alpuhary Re: Książka o BZ WBK. 16.04.06, 23:18
        jakiś inny bank na pewno chętnie zasponsorowałby taką książkę:-)
        • Gość: urzednik za 2200 Re: Książka IP: 83.238.237.* 17.04.06, 13:10
          o mobbingu na Śląsku można pisać tomy, nawet jakiemu studentowi by się to
          przydało pewnie; powodzenia - tzw ZWAŁ sprzedaje się świetnie - chociaż ta
          ksiązka to raczej małe preludium do naszego banku; czy ktoś wie może jaki bank
          jest tam opisywany ( jest opisywana sytuacja w jednym z małych oddziałów takich
          4 osobowych)
      • Gość: Poznaniara Re: Książka o BZ WBK. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:40
        Ja kupię chętnie, a nawet mogę jeden, lub dwa rozdziały napisać o BZ WBK. Pięć
        lat pracy w tym molochu, pozwoliło mi na poznanie jakimi zasadami kieruje się
        TEN BANK. Już tam nie pracuję i jestem bardzo szczęśliwa, że udało mi się uciec.
        Pierwszy tydzień po odejściu praktycznie cały czas spałam, potem dopiero doszłam
        do siebie-smród pozostaje na długo
      • kalisz102 Re: Książka o BZ WBK. 18.04.06, 07:41
        ale to nie będzie e-book tylko książka w formie papierowej!
        • Gość: Paul Re: Książka o BZ WBK. IP: 83.238.234.* 18.04.06, 20:02
          to myślę że bedziesz mieć o czym pisać, układy, brak możliwości awansu,
          sprzedaż i sprzedaż, awans dla znajomych można pisać i pisac; powodzenia
      • Gość: dido Re: Książka o BZ WBK. IP: 213.17.223.* 26.04.06, 10:21
        Jak by była dobra - to pewnie by się rozeszła wśród 1. pracowników 2. byłch
        p-ków 3. p-ków innych banków 4. osób zainteresowanych rynkiem pracy i pracą w
        bankach. Ale żeby była dobra - powinna być napisana przez kilka osób, z
        doświadczeniami w różnych strukturach banku, obdarzonych talentem. Chętnie
        pomogę, właśnie odchodzę z tego banku.
        • Gość: kolejna biedronka Re: Książka o BZ WBK. IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 17:54
          masz rację może byli pracownicy ci zwolnieni też mogliby udzielić jakich
          wywiadów, nie pracuję tam już a ciagle ta praca wraca do mnie jak jakiś
          koszmar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka