Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

help! referencje

21.04.06, 14:58
    Potrzebuje referencje do opieki nad dziecmi. NIestety nie wiem co powinny
    zawierac i jak je napisac. jesli ktos ma jakies pomysly to prosze o odpowiedz!
    Obserwuj wątek
      • zwierz.alpuhary Re: help! referencje 21.04.06, 17:25
        powinny zawierać referencje osób u których już zajmowałaś się dziećmi
      • Gość: hmm Re: help! referencje IP: *.chello.pl 21.04.06, 18:24
        no jak to co?
        jeśli Ty masz napisać referencje to napisz coś o tej osobie - zwracając uwage na
        to jakie kompetencje powinna mieć opiekunka/opiekun - czy się nadaje czy nie,
        czy jesteś zadowolona czy nie.

natomiast jeśli Ty potrzebujesz OD KOGOŚ referencji to nie ściemniaj bo to
        brzydko tylko zwróć się do rodziców dziecka, którym się opiekowałaś.Napiszą Ci
        na pewno :)

a tu przykładowy list referenc. - inna śpiewka ale list to list:

o panu mgr Adamie Radwanie
        Pana mgr Adama Radwana znam od trzech lat. Uczęszczał na prowadzone przez mnie
        zajęcia z projektowania, następnie napisał pod moim kierunkiem pracę magisterską
        pt. Model matematycznej operacji kulkowania oscylacyjnego, która została
        oceniona jako bardzo dobra. Obszerny fragment tej pracy został następnie
        opublikowany w pracy zbiorowej Zbiór metod matematycznych modelowania pod
        redakcją Dariusza Skuby.
        Mam o panu Adamie Radwanie jak najlepsze zdanie – zawsze był studentem pilnym,
        dociekliwym i pełnym pasji. Kiedy przygotowywał pracę pod moim kierunkiem,
        przekonałem się, że jest bardzo wnikliwy, staranny i pracowity. Podjął temat
        trudny, słabo opracowany, ale wyśmienicie dał sobie z nim radę i powstała praca
        znacznie wykraczająca poza wymagania stawiane zazwyczaj rozprawom magisterskim.
        Jestem przekonany, że pan Radwan potrafiłaby w pełni wykorzystać wszystkie
        możliwości, jakie daje wyjazd na stypendium do Niemiec, tym bardziej, że nie raz
        miałem okazję przekonać się, że bardzo dobrze włada niemieckim.

poza tym google zawsze prawde Ci powie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka