Gość: zdez IP: *.tychy.msk.pl 22.04.06, 18:48 sluchajcie , jesli w ogloszeniu pracodawca pisze, ze oferuje prace w mlodym dynamicznym zespole oznacza to, ze ktos kto ma 36 lat powinnien sobie "odpuscic" starania o ta prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sohc Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.pl / *.pronets.pl 22.04.06, 22:28 Jak ja słyszę takie pierdoły: "Młodzi i dynamiczni" to widzę akwizytorów i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.04.06, 22:59 to znaczy ze to jest jedyne co oferuje tzn zero kasy i mnóstwo pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 23:37 Zgadzam się z sohc - to akwizycja lub akwizycja przez telemarketing. Jeżeli pisze tylko tyle w ogłoszeniu albo jest tylko telefon bez strony internetowej firmy - daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
anuletka Re: mlody dynamiczny zespół 22.04.06, 23:28 właściwie to ciężko teraz znaleźć ogłoszenie, gdzie nie byłby wciśnięty ten banalny frazesik - praca w młodym i dynamicznym zespole... Odpowiedz Link Zgłoś
hator-hator Re: mlody dynamiczny zespół 22.04.06, 23:56 A ja mam zasade, ze nie odpowiadam na ogłoszenia gdzie ten frazesik jest, Niczego dobrego to nie wrózy. A pracę mam niezłą całkiem choc jestem nie dynamiczny a tylko młody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: mlody dynamiczny zespół 23.04.06, 12:50 takie ogłoszenia należy olewać bez względu na wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inesa Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:42 gdy widze w ogloszeniu PRACA W MLODYM I DYNAMICZNYM ZESPOLE to kojarzy mi sie z tym, ze ten mlody i dynamiczny zespol zapiernicza tak , ze im glowy odskakuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23.04.06, 15:41 ale to jeszcze nic! Jak sie zobaczy, że ten młody i dynamiczny zespół pracuje w dynamicznie rozwijającej się firmie to to jest juz miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sohc Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.pl / *.pronets.pl 23.04.06, 19:27 Albo w firmie "Dużej i międzynarodowej"..... Odpowiedz Link Zgłoś