Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mlody dynamiczny zespół

IP: *.tychy.msk.pl 22.04.06, 18:48
    sluchajcie , jesli w ogloszeniu pracodawca pisze, ze oferuje prace w mlodym
    dynamicznym zespole oznacza to, ze ktos kto ma 36 lat powinnien sobie
    "odpuscic" starania o ta prace?
    Obserwuj wątek
      • Gość: sohc Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.pl / *.pronets.pl 22.04.06, 22:28
        Jak ja słyszę takie pierdoły: "Młodzi i dynamiczni" to widzę akwizytorów i
        tyle....
        • Gość: Łukasz Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.04.06, 22:59
          to znaczy ze to jest jedyne co oferuje tzn zero kasy i mnóstwo pracy :)
        • Gość: Pysia Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 23:37
          Zgadzam się z sohc - to akwizycja lub akwizycja przez telemarketing. Jeżeli
          pisze tylko tyle w ogłoszeniu albo jest tylko telefon bez strony internetowej
          firmy - daruj sobie.
      • anuletka Re: mlody dynamiczny zespół 22.04.06, 23:28
        właściwie to ciężko teraz znaleźć ogłoszenie, gdzie nie byłby wciśnięty ten
        banalny frazesik - praca w młodym i dynamicznym zespole...
        • hator-hator Re: mlody dynamiczny zespół 22.04.06, 23:56
          A ja mam zasade, ze nie odpowiadam na ogłoszenia gdzie ten frazesik jest,
          Niczego dobrego to nie wrózy. A pracę mam niezłą całkiem choc jestem nie
          dynamiczny a tylko młody :)))
      • zwierz.alpuhary Re: mlody dynamiczny zespół 23.04.06, 12:50
        takie ogłoszenia należy olewać bez względu na wiek
      • Gość: inesa Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:42
        gdy widze w ogloszeniu PRACA W MLODYM I DYNAMICZNYM ZESPOLE to kojarzy mi sie z
        tym, ze ten mlody i dynamiczny zespol zapiernicza tak , ze im glowy odskakuja!
        • Gość: Łukasz Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23.04.06, 15:41
          ale to jeszcze nic!
          Jak sie zobaczy, że ten młody i dynamiczny zespół pracuje w dynamicznie
          rozwijającej się firmie to to jest juz miodzio :)
          • Gość: sohc Re: mlody dynamiczny zespół IP: *.pl / *.pronets.pl 23.04.06, 19:27
            Albo w firmie "Dużej i międzynarodowej".....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka