glide22 12.05.06, 16:26 witam, czy kotś w Was miał kontakt z firmą Tacoma? Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie warto Re: tacoma czytaj akwizycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:40 jak wyżej przynajmniej w poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
glide22 Re: tacoma czytaj akwizycja 12.05.06, 17:03 ja tez z Ponania. zainteresowalo mnie ogloszenie na kierownika sprzedazy. wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: tacoma czytaj akwizycja IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.05.06, 18:37 Ja wiem jak to jest we Wrocławiu - niesamowita akwizycja a zaczynasz od swojej rodziny i znajomych, pierwasz pensja po 6 miesiącach i musisz wyrobić licencje. Sam werbujesz ludzi a potem masz niby nimi zarządzać. Ogólnie AKWIZYCJA!!! ale jak ktoś lubi to polecam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie warto Re: tacoma czytaj akwizycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:36 ogloszenia tej"firmy"sa nawet w PUP zamieszczane w gablotach no i szczegolnie w glosie w sobote ale ogolnie nie warto-bylam na rozmowie na to samo"stanowisko"co ciebie zainteresowalo,jakas baba pod 50 na sam poczatek jak mnie zobaczyla pokazala mi zszywke i zapytala jak bym ja sprzedawa-rece opadaja,reszta no comments... Odpowiedz Link Zgłoś