Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z KIM pracujesz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:10
    Ja w pracy mam:
    -nałogową alkoholiczke, smierdzi moczem(bo popuszcza)+alkoholem+potem
    -nimfomanką(jest juz z 1524623 facetem), przeważnie ma jednego na
    stałe+kochanka, nie kryje sie z nimi, zaprasza do domu, sama sie napraszam, i
    w każdym kliencie widzi potencjalnego kochanka, jeżeli on z nia nie
    zaflirtuje, opowiada nam, że dzwonił do niej wieczorem, i chce sie umówić na
    kawe, przynajmniej 3 razy w roku ktoś jej proponuje małżeństwo 9jest rozwódka
    podwójną), oczywiście nie ma na to świadka, i wogóle nie pytana przez nikogo
    wciąz nakręca, jak to każdy o niej facet marzy i śni
    -potrzepana wraiatka, która nie dokańcza rzeczy, zdań i słow, myli swoje
    imie, zapomina jaki ma nr telefonu, zapomina, że mąz na nią czeka pod pracą,
    i ogólnie sie wiecznie śpieszy...tylko czasem nie wie gdzie?
    -stara panną z całym bagażem "staropanieństwa", do tego ma super zadatki na
    bycie moherowym beretem, ale uwaga:głosowała na Donalda Tuska, gdyż...jest
    taaaaki przystojny....
    -Krzyżówką Mandaryny(tipsy długie i upodobanie w tandetnej biżuterii i
    ilości liczonej w kg)+discopolowej lodziery=40letni babol, z dużym tyłkiem w
    białych spodniach i stringach, z petem w ustach i gruxliczym kaszlem
    -40 letnia kobieta, matka, zona, która na słowo 'penis, ciul, fiut" distaje
    ataku smiechu, a jak nie usłyszy od kogo, to sama sobie pod nosem
    mrukie"ciulik" i juz jest zalana łzami od śmiechu

Nie pracuje w Zakładzie dla Psychicznie Chorych, to poważny zakład pracy.
    Są jeszcze 3 fajne osoby, i to one trzymają mnie"przy życu" :-)Normlane,
    wesołe, życiowe, co to i przeklną i poradza dobrze, ale są n o r m a l n e !

A jak jest u Was?
    Obserwuj wątek
      • clk Re: Z KIM pracujesz? 17.05.06, 18:22
        - alkoholik - pan, ktory pracuje na parkingu :) Nie wiem, jakim cudem utrzymuje
        sie w pracy, bo dzien w dzien czuc od niego alkoholem
        - inny pan z pakingu: sprzedam, kupie i tak dalej. na dzien dobry powital mnie
        tekstem "jak chcesz jakies narkotyki to mam wszystko". Zatkalo mnie strasznie.
        - podrywacz. 50 lat, brzuszek i te sprawy. Podrywa kazda dziewczyne, mowi jaki
        to on nie jest super i czego to on w zyciu nie robil.
        - Typ "udaje ze cos robie" - co chwile gdzies chodzi, mowi, ze ma mnostwo spraw,
        tylko, ze nikt go przy pracy nie widzial.
      • kartoffeln_salat Re: Z KIM pracujesz? 18.05.06, 12:56
        • Gość: Magdalaena Mój skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:55
          ja-całkiem ciekawa osoba ze mnie, z nikim nie trzymam, raczej na uboczu, ale
          kawy sie z kazdym napije, pogadam, ale koleżanki prawdziewj w pracy nie mam,
          staram sie wyglądac w pracy schludnie i elegancko, co jest zawsze komentowane w
          pejoratywnym znaczeniu - niestety

koleżanka z biurka obok nr1 - nie odzywam sie, milcze, siedze i patrze w
          dal.Nie interesuje ja nic, w życiu nie robi tez nic, poza pracą i gotowaniem w
          so i nd. Nie ma meża, chłopaka, ani hobby.Znajomych mteż nie.Nie przepada za
          zwierzetami, ani za muzyka, TV tez nie lubi za bardzo, ani koncertów, sportu i
          książek też nie.

koleżanka z biurka obok nr 2 - wszystko mi się przyda, jak w/w gdy z Makro
          przyjada art biurowe zaraz napycha torebke, bo dla córki do szkoły, bo dla syna
          do przedszkola.płyn do naczyń tez sie przyda, a co!Żenada.

koleżanka z biurka obok nr 3 - mam 28 lat i zycie juz przezyłam.mam meża,
          dziecko, dom, to co więcej?Po co się malowac,ubierać?Po co?????

Czasem mam ochote wyjśc od nich i nie wrócić.Tylko, czy gdzies idziej bedzie
          lepeij?A może gorzej???lepiej zostać i zyć w swym świecie z nadzieją, że o 16
          wyjde do domu do NORMLANYCH ludzi!
      • fortuna2068 Re: Z KIM pracujesz? 18.05.06, 20:10
        u nas jest idenycznie. Pracujesz w ZUSie?
        • Gość: Magdalaena Re: Z KIM pracujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:30
          Nie, ale w ZUSie pracuje moja bliska znajoma i ma identyczna sytuacje!Takie
          miejsca przyciągają takich samych pracowników!
          niestety...:-(
          Zawiść, zawiść, zawiśc, lenistwo...
          • Gość: ~ja Re: Z KIM pracujesz? IP: *.icpnet.pl 20.05.06, 20:46
            też mam ciekawe osobniki, 1)dyr. podobno szalenie inteligentny człowiek- wierze nasłowo choc za bardzo go nie znam bo trzyma wszystkich na dystans, nawet jakakolwiek rozmowa słuzbowa jest kończona bardzo szybko, udziela krótkich i zwięzłych odpowiedzi, nie patrząc przy tym nigdy na rozmówcę ale na jego buty bądź na swoje, czasem też w ekran monitora sprawia wrażenie jakby ignorował innych ale ma bardzo sympatyczny głos i mimo że większość sie go boi ja go właściwie lubię choć sama nie wiem za co; 2)moja przełożona-super wredny typ, ja się człowiek o cokolwiek pyta lub zgłasza jakieś problemy z kompem to w dziwny sposób marszczy nos wystawia zęby i pyta "CO?" po czym stwierdza że co ona zrobi nie jest informatykiem (gdybym ja zgłosiła sama jakiś problem do informatyka to byłaby wojna że nic jej nie powiedziałam i że jej powinnam mówić, a jak już powiem to mówi że ona nic nie zrobi)w dodatku je przy kompie nie fatyguje się nawet żeby jedzenie trzymać z dala od sprzętu a jak tylko zobaczy że ktoś inny wyciąga co kolwiek to się drze mimo że nikt nie byłby na tyle głupi żeby sobie zafajdać klawiaturę albo biurko, każdy bardzo uważa i odsuwa kalwiaturę tylko nie ona, podobno potrafi nawet chipsy z podłogi zjeść :)))) jak dyrektor siedział koło mnie to jakoś nikt nie miał odwagi zwracać uwagi na to co robię on jakoś nie miał zarzutów co do mojego sposobu pracy a teraz się za to odgryza, raz nawet jak opieprzała kolegę to dyr, kazał jej przestać bo sama by tego lepiej nie zrobiła, pewnie jest taka bo irytuje ją fakt że jej podwładni mają wyższe albo je robią i będą mogli znaleźć inną robotę a ona nadal bedzie tu siedziała z innymi ludźmi którzy nie bedą jej trawili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka