gosia05 18.05.06, 15:13 Hej, Napiszcie, w jakich sieciach macie telefony służbowe. Plusy i minusy danych operatorów. Co się najbardziej opłaca? pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Polkomtel 18.05.06, 15:31 od samego poczatku tj.5lat,ilosc komorek :35, wys. rachunkow:duza, np.nowe miejskie auto. Niestety ostatnio nasz opiekun delikatnie mowiac leci w kulki, totalna olewka i jeszcze troche a pomysle nad zmiana sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: Polkomtel 19.05.06, 11:00 hmmm... a myslałam o polkomtelu wlasnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Polkomtel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:03 Orange - dla mnie ważne jest to, że tylko z tej sieci mogę dzwonić bezpłatnie na wszelkie infolinie 0800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: telefony w firmie IP: *.era.pl 19.05.06, 12:04 ERA, dobra oferta, szczególnie nowe pakiety kwotowe, blueconnect (widac po moim IP) UMTS w kazdym wiekszym miescie, hot spoty w wielu miejscach. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: telefony w firmie 19.05.06, 13:38 dostałam ofertę z ERy. Jeśli to nie tajemnica - dostałeś/sć jakieś zniżki na pakiet kwotowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: telefony w firmie IP: *.era.pl 19.05.06, 13:53 z tego co się orientuje to zależy od ilosci telefonow. sa upusty od abonamentu okolo 10% powyzej 10 telefonow Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: telefony w firmie 23.05.06, 12:10 czy ktoś może coś dobrego powiedzieć o polkomtelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajaba Re: telefony w firmie IP: *.com.pl / *.u.mcnet.pl 23.05.06, 12:39 My tam (w Polkomtelu) mamy ponad 1 tys kart SIM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koritsi Re: telefony w firmie IP: *.blue.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:11 hej, czy ktos z was spotkał sie z telefonym służbowym na kartę?? bo usłyszałam to ostatnio na rozmiwe o prac i zastanawiam się czy to standard w firmach... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: telefony w firmie 11.07.06, 11:09 pierwsze slysze..choc w tym kraju malo co mnie juz moze zdziwic. Wg mnie to bez sensu, bo przy kazdym doladowaniu trzeba by brac fakture no i...nie ma billingu, wiec prosciej chyba miec telefon na abonament i np. zrobic limit dla polaczen wychodzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar_ma Re: telefony w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:04 ja mam służbowy telefon w mixie w Orange, szef płaci co miesiąc stałą kwotę, a jak potrzebuję więcej to kupuję sobie doładowanie na własną rękę. Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koritsi Re: telefony w firmie IP: *.blue.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:33 no to jest to sensowne rozwiazanie, jesli co miesiac mniej wiecej tyle samo sie rozmawia sluzbowo. zastanawim sie na ile maja sens telefony sluzbowe na karte, nie potrzebne zawracanei glowy co miesiac doladownaiem konta. dziwny pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka251 Re: telefony w firmie IP: *.blue.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:20 pracuje jako przedstawiciel handlowy i tez mam telefon sluzbowy na karte, co miesiac mamy doladowywany telefon na ograniczona sume na rozmowy sluzbowe, jak chce pogadac prywatnie to musze doladowac z wlasnej kieszeni... no coz ciecie kosztow...:) Odpowiedz Link Zgłoś