Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

telefony w firmie

18.05.06, 15:13
    Hej,

Napiszcie, w jakich sieciach macie telefony służbowe. Plusy i minusy danych
    operatorów. Co się najbardziej opłaca?

pozdrawiam,
    Gosia
    Obserwuj wątek
      • iberia30 Polkomtel 18.05.06, 15:31
        od samego poczatku tj.5lat,ilosc komorek :35, wys. rachunkow:duza, np.nowe
        miejskie auto.
        Niestety ostatnio nasz opiekun delikatnie mowiac leci w kulki, totalna olewka
        i jeszcze troche a pomysle nad zmiana sieci.
        • gosia05 Re: Polkomtel 19.05.06, 11:00
          hmmm... a myslałam o polkomtelu wlasnie :(
          • Gość: R Re: Polkomtel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:03
            Orange - dla mnie ważne jest to, że tylko z tej sieci mogę dzwonić bezpłatnie
            na wszelkie infolinie 0800
      • Gość: _ Re: telefony w firmie IP: *.era.pl 19.05.06, 12:04
        ERA, dobra oferta, szczególnie nowe pakiety kwotowe, blueconnect (widac po moim
        IP) UMTS w kazdym wiekszym miescie, hot spoty w wielu miejscach. polecam
        • gosia05 Re: telefony w firmie 19.05.06, 13:38
          dostałam ofertę z ERy. Jeśli to nie tajemnica - dostałeś/sć jakieś zniżki na
          pakiet kwotowy?
          • Gość: _ Re: telefony w firmie IP: *.era.pl 19.05.06, 13:53
            z tego co się orientuje to zależy od ilosci telefonow. sa upusty od abonamentu
            okolo 10% powyzej 10 telefonow
            • gosia05 Re: telefony w firmie 23.05.06, 12:10
              czy ktoś może coś dobrego powiedzieć o polkomtelu?
              • Gość: kajaba Re: telefony w firmie IP: *.com.pl / *.u.mcnet.pl 23.05.06, 12:39
                My tam (w Polkomtelu) mamy ponad 1 tys kart SIM.
      • Gość: koritsi Re: telefony w firmie IP: *.blue.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:11

hej, czy ktos z was spotkał sie z telefonym służbowym na kartę?? bo usłyszałam
        to ostatnio na rozmiwe o prac i zastanawiam się czy to standard w firmach...
        pozdrawiam
        • iberia30 Re: telefony w firmie 11.07.06, 11:09
          pierwsze slysze..choc w tym kraju malo co mnie juz moze zdziwic.
          Wg mnie to bez sensu, bo przy kazdym doladowaniu trzeba by brac fakture no
          i...nie ma billingu, wiec prosciej chyba miec telefon na abonament i np. zrobic
          limit dla polaczen wychodzacych.
      • Gość: kar_ma Re: telefony w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:04
        ja mam służbowy telefon w mixie w Orange, szef płaci co miesiąc stałą kwotę, a
        jak potrzebuję więcej to kupuję sobie doładowanie na własną rękę. Jest ok.
        • Gość: koritsi Re: telefony w firmie IP: *.blue.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:33
          no to jest to sensowne rozwiazanie, jesli co miesiac mniej wiecej tyle samo
          sie rozmawia sluzbowo. zastanawim sie na ile maja sens telefony sluzbowe na
          karte, nie potrzebne zawracanei glowy co miesiac doladownaiem konta. dziwny
          pomysl...
          • Gość: biedronka251 Re: telefony w firmie IP: *.blue.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:20
            pracuje jako przedstawiciel handlowy i tez mam telefon sluzbowy na karte, co
            miesiac mamy doladowywany telefon na ograniczona sume na rozmowy sluzbowe, jak
            chce pogadac prywatnie to musze doladowac z wlasnej kieszeni... no coz ciecie
            kosztow...:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka