Gość: zbychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:04 chcę wysłać swoje cv i podanie do pewnej firmy, ale oni wymagają cv i pod. po polsku i po angielsku... skąd mam wziąć cv po angielsku skoro znam tylko podstawy tego języka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbychu Re: CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:50 no też tak myśle,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: CV IP: *.smsnet.pl 22.05.06, 23:07 facet, wchodzisz na pierwszą lepszą stronę z ofertami pracy i tam są wzory cv, tez w różnych językach. pewne zwroty stosuje się jako schemat, jak czegoś nie jesteś pewien, to bierzesz słownik do ręki i tłumaczysz. chcieć to móc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:47 to nie jest takie latwe jak Ci się wydaje,,, te wzory cv to taka tandeta,,, a pozatym nie ma takiego wzoru który pasował by do mojego kierunku... przetłumaczyłem, ale skąd mam wiedzieć czy dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: CV 22.05.06, 23:53 Podpytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=517 Odpowiedz Link Zgłoś
bk2006 Re: CV 23.05.06, 12:43 Człowieku, jeżeli wymagają złożenia dokumentów w obcym języku, to oznacza to, że znajomość tego języka jest potrzebna!!! Nie znasz języka nawet w stopniu pozwalającym na napisanie CV - nie myśl nawet o tej pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:12 człowieku! byłem rok w Anglii, pracowałem tam,,, to w polsce sie nie dogadam... no no,,, Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: CV 23.05.06, 20:14 Zalezy, co robiles...Niektorzy zyja w Jackowie 30 lat i nie znaja w ogole angielskiego (amerykanskiego;)))).Rok to wlasciwie niewiele, zeby opanowac jezyk, chyba ze byles na Oxfordzie na literaturze angielskiej;))). Zajrzales na to forum o angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:09 może lepiej nie aplikować do tej firmy - pewnie wymagana jest dobra znajomość angielskiego - bo z podstawową to samodzielnie cv nie sklecisz; Odpowiedz Link Zgłoś