Gość: Katerina Ioannou 66 tys. zł za nadgodziny w Biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:47 Nie mam pytań i do "Biedronki" i do Pani Białek. Ale dobrze, że dostała odszkodowanie skoro "Biedronka" zawiniła. Należało jej się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB wina? IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 23:35 > Nie mam pytań i do "Biedronki" i do Pani Białek. Ale dobrze, że dostała > odszkodowanie skoro "Biedronka" zawiniła. to nie był proces karny, nie ma to mowy o winie. Odpowiedz Link Zgłoś
memhos To w Polsce można wygrać taki proces? 30.05.06, 22:35 Niesamowite! Wyobrazam sobie masowe pozwy wobec pracodawcow... ...i widze masowe zwolnienia pracownikow, ktorzy byli tak bezczelni. Ciekawe, jak tej kobiecie sie to udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia13 Re: 66 tys. zł za nadgodziny w Biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:50 gratujue ,to potwierdza ze wart sie sadzić.Ja od firmy DEICHMANN - OBUWIE ,tez dostalam odszkodowanie za przepracowane nadgodziny w kwocie 35 tys.brutto.Pracownicy nie bojcie sie ,to dlugo trwa ,ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś