Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Urzedzie skarbowym

IP: *.proxnet.pl 20.06.06, 13:19
    Witam.w CZwartek ide na rozmowe w sprawie pracy do US w dziale podatku
    dochodowego od osób fizycznych prowadzących działalość gospodarcza.Obowiązuje
    mnie ordynacja podatkowa i ustawa o podatku doch od os fiz.Mam pytanie czy
    kiedys ktos bnył na rozmowie w urzędzie skarbowym i wie jak to wyglada czy
    szczegółowo pytaja sie o wymagane ustawy oraz sposób jak w miare nauczyc sie
    tego dokładnie mam tylko 2 dni.POzdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ? Re: Praca w Urzedzie skarbowym IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.06.06, 14:49
        wymagania koneiczne - a ty ich nie spelniasz

po co wiec skladales?
      • Gość: Pixi Re: Praca w Urzedzie skarbowym IP: *.futuro.pl 20.06.06, 18:18
        Wszystko zalezy od tego czy juz wiadomo kto bedzie przyjety (konkurs i tak musi
        sie odbyc) czy naprawde kogos szukaja. Jesli to pierwsze to moze byc to luzna
        rozmowa z paroma pytankami z ustaw lub tez dla picu test i szczegolowe pytania.
        Jesli naprawde kogos szukaja to z pewnoscia beda to szczegolowe pytania.
        • Gość: magda Re: Praca w Urzedzie skarbowym IP: *.chello.pl 20.06.06, 18:56
          dostajesz zadanie do rozwiazania w oparciu o ustawe, musisz znalezx konkretne
          przepisy i udzielic odpowiedz
          • Gość: Pixi Re: Praca w Urzedzie skarbowym IP: *.futuro.pl 20.06.06, 20:55
            Kazusy to jedna z form, ale nie jedyna. Czesto i gesto sa testy wyboru badz
            pytania otwarte i tu zeby udzielic odpowiedzi trzeba znac przepisy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka