Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

International Paper...

10.08.06, 10:49
    Ktoś z Was pracuje dla International Paper (Kraków i Warszawa)? Jaka jest tam
    atmosfera? Zadowoleni jesteście?
    Obserwuj wątek
      • Gość: monika Re: International Paper... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:28
        witam, czy ktoś składał papiery do international paper? czy jesteście mi w
        stanie powiedzieć, czy po selekcji kontaktują się ze wszystkimi osobami, czy
        tylko z wybranymi?
        • Gość: justyna Re: International Paper... IP: *.chello.pl 17.08.06, 21:36
          Kontaktują się z wszystkimi, tyle tylko, że osoby, które odpadły w rekrutacji
          otrzymują zawiadomienie pocztą.
          • Gość: monika Re: International Paper... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:44
            bardzo dziękuję. a czy możesz mi powiedzieć, po jakim czasie następuje kontakt,
            jeśli kandydat przejdzie selekcję pozytywnie? pozdrawiam
          • Gość: monika Re: International Paper... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:50
            a co w przypadku osób, jak ja, które aplikację wysłały mailem? jakby mnie
            chcieli, to już bym chyba jakąś informację dostała? cóż, szkoda, bardzo mi się
            ta firma podoba. pa pa
            • Gość: Ciekawy Re: International Paper... IP: 69.220.142.* 18.08.06, 16:22
              Czy w Centrum IP w Krakowie jest cos więcej niż tylko Customer Service?
              • Gość: Moreno Re: International Paper... IP: 69.220.142.* 21.08.06, 09:38
                Jest. Nawet niedawno robili rekrutację na jakiegoś Business Analysta. Ktoś wie
                co to za pozycja?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka