godfather1979 10.08.06, 10:49 Ktoś z Was pracuje dla International Paper (Kraków i Warszawa)? Jaka jest tam atmosfera? Zadowoleni jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: International Paper... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:28 witam, czy ktoś składał papiery do international paper? czy jesteście mi w stanie powiedzieć, czy po selekcji kontaktują się ze wszystkimi osobami, czy tylko z wybranymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: International Paper... IP: *.chello.pl 17.08.06, 21:36 Kontaktują się z wszystkimi, tyle tylko, że osoby, które odpadły w rekrutacji otrzymują zawiadomienie pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: International Paper... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:44 bardzo dziękuję. a czy możesz mi powiedzieć, po jakim czasie następuje kontakt, jeśli kandydat przejdzie selekcję pozytywnie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: International Paper... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:50 a co w przypadku osób, jak ja, które aplikację wysłały mailem? jakby mnie chcieli, to już bym chyba jakąś informację dostała? cóż, szkoda, bardzo mi się ta firma podoba. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: International Paper... IP: 69.220.142.* 18.08.06, 16:22 Czy w Centrum IP w Krakowie jest cos więcej niż tylko Customer Service? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moreno Re: International Paper... IP: 69.220.142.* 21.08.06, 09:38 Jest. Nawet niedawno robili rekrutację na jakiegoś Business Analysta. Ktoś wie co to za pozycja? Odpowiedz Link Zgłoś