Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile mozna zarobić??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:04
    Włąsnie ubiegam sie o prace jako doradca finansowy w Allianz!!praca
    oczywiście na własny rachunek, czyli założenie jednoosobowej działalności!
    jestem zaraz po szkole i z doświadczeniem to troszke na bakier!:)ale szybko
    sie ucze!powiedzcie mi ile tak około moge z tej pracy wykręcić(o ile ją
    dostane:)moze ktoś juz pracuje na takim stanowisku??z góry dziekuje i
    pozdrawiem!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: xx Re: Ile mozna zarobić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:12
        Pracę oczywiście dostaniesz, a zarobisz tyle, ile wyrobisz prowizji. Jak dobrze pójdzie to może na ZUS wyrobisz.
      • Gość: MIchał Re: Ile mozna zarobić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:18
        Dzieki za pocieszenie:/
        • Gość: xx Re: Ile mozna zarobić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:29
          Po prostu zanim założysz działalność spróbuj poszukać chętnych do ubezpieczenia się i będziesz miał przedsmak tego, co masz robić ;)
          • Gość: agent Re: Ile mozna zarobić?? IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.06, 17:09
            Wszystko zależy od podejścia.Kolega xx jest pesymistą (wnioskuje po postach)
            Jest to ciężki kawałek chleba ale znam agentów którzy zarabiają krocie.Kolejna
            sprawa (do kolegi xx)wszystko zależy jakie ubezpieczenia bo np.OC samochodowe
            jest obowiązkowe:) Ja obecnie dorabiam na ubezpieczeniach i zdecydowanie (z
            dorabiania)mam więcej niż wynosi ZUS.Chociaż polecam zostanie multiagentem a
            nie agentem w 1 firmie.Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka