Gość: maciek IP: *.crowley.pl 26.09.06, 16:54 Witam, czy posiadajac zwolnienie lekarskie mozna wyjechac w delegacje sluzbowa?Czy szef pusci mnie? Z gory dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: delegacja a choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:21 skoro masz zwolnienie, to ten pajac moze ci tylko skoczyc. A dodatkowo liczylabym wszystkie nadgodziny, bo na delegacjach pracodawcy niezlie przewalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mizzzar Re: delegacja a choroba 28.09.06, 08:36 Ostatnio Jacek Kurski bedac na zwolnieniu nie pojawil siew sadzie, ale pojechal na delegacje na islandie.Komentowano to w ten sposob: nie bylo toniezgodne z prawem ale nie etyczne. z tego co piszesz(czy pusci mnie) a nie (czy wysle mnie) wnioskuje, ze w delegacje chcesz pojechac. Sadze, ze prawo tego nie zabrania a moze to byc indywidualne widzi misie pracodawcy.Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: delegacja a choroba IP: *.ec.kalisz.pl 28.09.06, 09:36 Delegacja to też praca. Skoro masz zwolnienie lekarskie nie wolno Ci wykonywać w tym czasie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś