Gość: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:40 Mam nie długo test w Fortis Banku.Czy ktoś był? Z czego sie składa? Jakaś analiza,słyszałem.Proszę o wsparcie...dziękuwka z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowany Re: Testy w Fortis Banku????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:07 referent/inspektor w call center w warszawie,byl ktos na rozmowie,proponują coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
remicius Re: Testy w Fortis Banku????? 12.10.06, 15:47 Kiedy wysłales aplikacje i w jakim miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Testy w Fortis Banku????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:20 Brałam udział w rekrutacji w Fortis banku. Najpierw luźna rozmowa z miłą panią, później z drugą panią. Drugą rozmowę zakończyłam testem osobowościowym i testem na percepcję. Test osobowościowy polegał na zaznaczeniu odpowiedzi, które oddają moje cechu charakteru. Test na percepcję zawierał około 30 pytań. Był to test skojarzeniowy. Kolumny cyfr, pytania czy są podobne lub w jakiś sposób powiązane, odpowiedzi tak lub nie. Podobne testy znajdziesz w portalu pracuj.pl. Warto je przejżeć. Doszłam do trzeciego etapu, którym była rozmowa z dyrektorem departamentu. Niestety pracy nie dostałam, ale wspominam tę rekrutację jako jedną z przyjemniejszych podczas szukania pracy. Startowałam na stanowisko referenta kredytowego. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś