Gość: Andrzej Wojtczak IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.10.06, 22:22 Witam. Pracowal ktos kiedys w ktorejs z w/w firmie - w tej branzy bo slyszalem rozne opinie a chcialbym zaczac?!!! dzieki serdeczne za wszystkie opinie !!! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.kalisz.mm.pl 08.10.06, 17:48 Cześć, ja widzę, że non-stop są ogłoszenia o pracę w tych firmach. Podejrzewam, że nikt nie chce u nich pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa :) Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:13 Witam, ja pracowałam w firmie Ditel i mogę powiedzieć, ze ogólnie źle nie jest. Z tego co wiem zwłaszcza od czasu kiedy zmienili Prezesa, a i paru dyrektorów. Podstawa konsultanta to chyba 1800 brutto płatna na koniec miesiąca zawsze w terminie + około (nie wiem jak teraz) 6-7% prowizji, płatna zawsze do 10 tego każdego miesiąca. Jest to jak wiesz sprzedaż wiec jest duży nacisk na wyniki czyli na tzw. wyrobienie planu ( ale w wiekszości wypadków rzadko kto go wyrabia) Różne "orły" pracowały w Ditelu i dały sobie radę także jeśli myślisz o tym to ogółem rzecz biorąc polecam bo naprawdę nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyc Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:01 Jedno Ci powiem - ENIRO lepiej od razu sobie odpuść, bo szkoda zdrowia. Firma jest koszmarna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotkaus Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:28 Tak Eniro sobie daruj. Wytrzymałam tam okres próbny i wystarczy z tak małe pieniądze szkoda zdrowia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.81.rev.vline.pl 11.10.06, 09:14 Znałem jednego Gamonia-Kierownika w Eniro w Łodzi.Moszyczyński bodajże nazywał się.Był lub jest jak cała firma-lizus,pajac,brak elementarnych podstaw mechanizmów sprzedaży,wymuszanie wyników gębą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.gdynia.mm.pl 18.10.06, 12:59 zgadzam sie z poprzednikami i odradzam Eniro! 90% kadry menedżerskiej to chamstwo i prostactwo! bluzganie, mental terror - zabieranie samochodów, wysyłanie za karę na (w żargonie konsultantów "zsyłkę") n 3 miechy a jak za mało to na kolejne 3 w delegację, siedzenie po godzinach bez celu i przychodzenie na 7.30 - żenada. przynosisz im chajs a oni do ciebie: wyp....na spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: 83.17.27.* 18.10.06, 21:21 a słyszałem, że się zmieniło, praca do 17, 0 siedzenia po godzinach a Sikora na macieżyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:18 Boże! Tylko nie Eniro!!! Straszny syf. Wytrzymałam 7 miesięcy i zwialam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preq Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:00 A ja na Eniro nie narzekam. Pracuje juz prawie 3 lata ... Fakt narzekają tylko ci którym sie nie udaje ... Mi także sie nie udało choc kiljka razy próbowałem zostać Teamleaderem no ale sie nie udało. Pracuje w tele i mamy naprawde fajną ekipe. Ludzie przychodzą i odhodzą, ale ekipa zostaje ekstra ciągle. Teraz chce zmienić JOB bo mimo wszystko, że dzieki Eniro, a w szczególności dobrym ludziom, bardzo dużo sie nauczyłem i nabrałem pewności siebie to chciałbym uczyc się więcej... Pozdrawiam wszystkich enirowców... a byłym niezadowolonym życze także powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcm Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:54 a co powiecie o pcm polskie centrum marketingowe ul poleczki siedziba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:16 Pracowałam w Eniro, Ditelu, było oki.Fajni ludzie, choć wiadomo zawsze "uprzejmy"się znajdzie.Plany jak w każdej firmie sprzedażowej są, no i niestety padłam w którymś momencie.Ale cieszę się, że tam wylądowałam, szkoła życia.No i nauczka na przyszłość , czasem lepiej czegoś nie powiedzieć dla własnego dobra, chciaż nie toleruję gdy ktoś jeździ po mnie bez uzasadnienia, taki mini mobing.Co prawda zdażały się sytuacje tzw karania za brak wyników, czyli zostawanie po godzinach, praca w soboty, ale to tylko 1 firma.Ale sprzedaż i sukcesy z tym związane dawały satysfakcje, zwłaszcza że była z tego dobra kasa.Dlatego myślę że jesli ktos ma zapędy sprzedażowe to warto spróbować.Pozdrawiam * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była eniraczka Re: Eniro Panorama Firm , PKT , Ditel IP: 195.205.148.* 13.11.06, 16:41 pracowałam w Eniro pół roku. Pół roku niezlego survivalu. Szkoła przetrwania , jak ciocie kocham. Po tym przeczołganiu nie boje się niczego, żadnej pracy. Nigdzie mnie juz tak nie zgnoją. Odpowiedz Link Zgłoś