Gość: Mariusz IP: 212.160.138.* 19.07.01, 12:20 Dla wszystkich zainteresowanych pracą w Philip Morris. Warto przeczytać http://www.zb.eco.pl/zb/157/papiero1.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deKris Re: Praca w Philip Morris IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:25 Staralem sie o prace w BAT, ale na szczescie odmowili. Potem sie puknalem w glowe: Dlaczego mialbym pracowac dla firmy, ktora produkuje trucizne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homer1 Re: Praca w Philip Morris IP: 195.117.217.* 03.08.01, 16:16 wysłałem im kiedyś swoje cv + list ale mnie grzecznie powiadomili że na razie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mum Re: Praca w Philip Morris IP: *.pressmedia.com.pl 03.08.01, 20:01 Gość portalu: homer1 napisał(a): > wysłałem im kiedyś swoje cv + list ale mnie grzecznie powiadomili że na razie > nie OOOO! Też do nich wyślę, żeby zobaczyć jak wygląda odpowiedź na list i cv. Jeszcze mi się nie zadrzyło otrzymać jakiejkolwiek odpowiedzi od firmy, która otrzymała moje papiery, przyznaję jednak, że były to firmy lokalne z kulturą poniżej krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Praca w Philip Morris IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 09:49 Jako potencjalny klient tej firmy spotkałem się z wielką niekompetencją i lekceważeniem. Lepiej poszukać sobie pracy w rzeczywiście renomowanej firmie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś