Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Philip Morris

IP: 212.160.138.* 19.07.01, 12:20
    Dla wszystkich zainteresowanych pracą w Philip Morris.
    Warto przeczytać

http://www.zb.eco.pl/zb/157/papiero1.htm
    Obserwuj wątek
      • Gość: deKris Re: Praca w Philip Morris IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:25
        Staralem sie o prace w BAT, ale na szczescie odmowili. Potem sie puknalem w
        glowe: Dlaczego mialbym pracowac dla firmy, ktora produkuje trucizne?
      • Gość: homer1 Re: Praca w Philip Morris IP: 195.117.217.* 03.08.01, 16:16
        wysłałem im kiedyś swoje cv + list ale mnie grzecznie powiadomili że na razie
        nie
        • Gość: mum Re: Praca w Philip Morris IP: *.pressmedia.com.pl 03.08.01, 20:01
          Gość portalu: homer1 napisał(a):

> wysłałem im kiedyś swoje cv + list ale mnie grzecznie powiadomili że na razie
          > nie

OOOO! Też do nich wyślę, żeby zobaczyć jak wygląda odpowiedź na list i cv.
          Jeszcze mi się nie zadrzyło otrzymać jakiejkolwiek odpowiedzi od firmy, która
          otrzymała moje papiery, przyznaję jednak, że były to firmy lokalne z kulturą
          poniżej krytyki...
          • Gość: Andrzej Re: Praca w Philip Morris IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 09:49
            Jako potencjalny klient tej firmy spotkałem się z wielką niekompetencją i
            lekceważeniem. Lepiej poszukać sobie pracy w rzeczywiście renomowanej firmie.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka