Gość: Irek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 10:22 W sezonie najniższa stawka to 6 euro za godzinę, gorzej w okresie zimowym wtedy stawki spadają do 5 a nawet do 4 euro za godzine (na przykładzie Polakó Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mireck Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:42 ile zarabia w Holandii operator cnc na godzinnę netto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanbury@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: 80.50.255.* 24.11.06, 13:31 Proszę krótko opisać, na czym polega praca dla żeglarzy i czy wystarczy do niej patent Sternika Jachtowego? Pozdrawiam. Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikwalbrzych Re: Praca w Holandii IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.05.07, 12:46 Kurcze ma ktoś może namiar na pewną firmę która załatwia prace?? Ja mam tylko podstawówke ale do zbiorów chyba bym się nadawał. dominikwalbrzych@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:25 Nie wyjezdzajcie do holandi chyba ze pasuje wam byc popychadlem dla Turkow i Marokancow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jansou Re: Praca w Holandii IP: 80.50.233.* 27.01.07, 16:25 Ja się wybieram do pracy przez firmę Best@West, mówi ci to coś? Co możesz powiedzieć o Hadze? Ile kosztuje wynajęcie kawalerki? Masz złe doświadczenia z pobytu w Holandii? Co możesz mi doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soochy Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:29 turcy sa w niemczech, a marokanczycy we wloszech. bylem w holandii 2 lata. maja wiecej szacunku dla polakow niz my dla nich. jak tam nie byles to sie nie wypowiadaj. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARLO [...] IP: 81.15.249.* 30.01.07, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznapi Re: Praca w Holandii IP: *.luksus.net.pl 30.01.07, 14:03 hej Marlo chce wyjechac do holandi zalatwiam przez firme otto moze cos slyszales jedni mowia ze nie sa wporzadku bo malo placa a za nadgodziny wogule moze wiesz cos na ten temat ,[albo inni napiszcie cos ]dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniapi Re: Praca w Holandii IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 31.01.07, 09:55 I maja racie OTTO to wielkie cyganie oszukuja ludzi jak umieja nie tylko malo placa ale tez przyjedzaja i nie dostana prace od zaraz tylko musza pocsekac kilka dni i ty musisz za wszystko zaplacic za mieszkanie i bardzo slabe zarobki uwazajcie (OTTO OSZUKUJE) Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Praca w Holandii 29.04.07, 13:41 Polecam tego linka: oszukany.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=136&Itemid=42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 21:07 nie radze jechac z otto bo sa bardzo male stawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:44 Hey MARLO, co robisz w Holandii,że taką kasę trzepiesz?? Ja jadę na paprykę za 6euro. Słyszałeś coś o zbiorze papryki? Jaka praca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomala Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:09 na zbiorach dłuzo sie nie zarobi jakies 800eur miesiecznie na czysto. wiem cos na ten temat pracuje w holandii juz około czech latek wszyscy tylko obiecuja a w zeczywistosci to wychodzi lipa na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:23 czesc ma na imie piotrek jesli chodzi o zbiory jabłek i reszty owoców to bardzo ciezka praca straszne tepo zero szacunku jesli chce kto s zarobic to zaden problem płac 6 ero na godzine prac o rana do wiecora deszcz czy burza w dodatku pracujesz bez przerwy 2 przerwy 15 minutowei 1 poł godzina zero relaax ake kasa zato jest spanie tez płantne 30 ero tygodniowo warunki lipa straszna pozdrawiam pa:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcio Re: Praca w Holandii IP: *.cebit.com.pl 26.02.07, 18:03 A mozesz podac jakies namiry na zboor owocow? 6 EURO na godz na poczatek to niezla kasa, zarob 6 zl na godz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:23 Koleżanka mi wszystko załatwia, nie znam na razie nazwy firmy, nic właściwie. Jak będę wiedziała dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łkasz izdebny Praca w Holandii IP: *.proxnet.pl 06.03.07, 16:36 mam pytanie z kimmam sie skontaktowac w sprawie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Praca w Holandii IP: *.elomza.pl 10.04.07, 17:03 urzqd pracy holandia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas39 Praca w Holandii IP: 81.15.134.* 25.04.07, 17:23 witam! kto wie,ile zarabia poczatkujacy spawacz w holandii,mam tylko podstawowe upr.elektryczne ale spawam tez w co2.Prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aggi Re: Praca w Holandii - koszty utrzymania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:27 Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie są miesięczne koszty utrzymania w Holandii - mieszkanie, wyżywienie, komunikacja.... I czy ktoś coś wie o firmie rekrutującej do pracy w Holandii - JMB z Katowic? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowakus Praca w Holandii IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 18.05.07, 14:07 Jeżeli podajecie że minimalne wynagrodzenie wynosi 1284 euro to jakim sposobem 6 euro na godzinę ma dać minimalne wynagrodzenie. zastanawia mnie fakt ile dni pracujących musi mieć tydzień pracujący aby osiągnąć stawkę 1284 euro! przy stawe 6 euro! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico1 Re: Praca w Holandii 18.05.07, 22:05 Odpowiedź jest prosta: minimalne wynagrodzenie to ok 1284 brutto a podawane stawki za godzinę rzędu 6 euro, to stawki netto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomala Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:03 do tego odlicz za kwaterke ze 200eur na misiac i ubezpieczenie około 100eur miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruśka Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:38 A jak to teraz jest z tymi otwartymi granicami?? Mam załatwioną pracę w Holandii, ale słyszałam że teraz to tam jest urwanie głowy, że masa ludzi tam przyjechała, że jeden po drugim chodzi, że warunki masakryczne, że diametralnie się zmieniło? Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:04 W Holandii jest ok tylko nie przez firme OTTO bo to złodzieje i oszuści zero profesjonalizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: Praca w Holandii IP: *.clubnet.pl 11.07.07, 12:42 OTTO i dodam jeszcze jedna firme want2work druga porazka powiedzmy ze zakwaterowanie maja dobre dyspozycyjnosc samochodow takze ale jesli chodzi o wyplate to szkoda gadac niebylo miesiaca zeby czegos nie barkowalo obecnie czekam na wyplacenie 600 euro !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Praca w Holandii IP: *.tktelekom.pl 10.07.07, 06:26 Od tak bym pojechal tam do pracy jak wiedzial ze zagwarantowane jest mieszkanie i dobra praca ... chce sie wyrwac z tad i prowadzic spokojne zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr23 Praca w Holandii IP: *.dcfnet.pl 02.11.07, 14:35 to dobrze ze sa opisane stawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Praca w Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 21:24 czy ktos slyszal o firmie bakker detachering, maja siedzibe w czestochowie pod nazwa polned. czy warto z niej wyjechac? Odpowiedz Link Zgłoś
katrin8620 Praca w Holandii 03.12.07, 22:19 czesc chcialabym porozmawiac z osobami pracujacymi w firmie bakker detachering moj nr gg 9688856 prosze pisac Odpowiedz Link Zgłoś
kristfis Praca w Holandii 07.12.07, 07:37 Moze i tak ale nie w firmie Bakker. Bo ja caly czas tu pracuje i w sezonie letnim i zimowym i stawki przez caly rok sa takie same. Wiec nie wiem o jakiej firmie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julian.2 Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:11 siema masz mozliwosc zalatwic prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ewcia Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:34 praca w holandii jest naprawde fajna.Trzeba tylko znalezc odpowiednia firme i bedzie super:)Polecam inter grow pracowalam tam przez 7mies.jest naprawde oki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonkowie@interi Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:54 bardz bym prosila jak skontaktowac sie firma inter grow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 23:45 Podaj mi namiary natą firme?? Jakie stawki to biuro płaci?? Opisz mi je prosze?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:48 chce wyjechac po swiętach wielkanocnych chętny kots ze mną do wyjazdu do holandii robota 100% zarobki ok 6 - 7 euro na godzine, praca przy kwiatach lub przy ciastkach . . tel 886 202 438 gg: 5652336.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapur Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 14:05 praca na 100% a co z zakwaterowaniem?czekam na wyjazd ale podobno nie ma gdzie mieszkac...jaki dojazd i skad?mam 2-óch chetnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Praca w Holandii IP: *.dsl.club-internet.fr 19.02.08, 23:09 ja pracuje w obecnym czasie we francji chcialbym zmienic na prace w holandi ze wzgledu na odleglosc do polski od czego powinienem zaczac zeby rozpoczac moj zamiar dziekuje za pomoc pozdrawiam zbyszek kierowca46@czat.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Praca w Holandii IP: *.wsm1.gr.home.nl 14.03.08, 12:22 WITAM INTERESUJE MNIE TA PRACA MOGE SIE DOWIEDIEC COS WIECEJ NA JEJ TEMAT MIESKAM OBOK GRONINGEN I PRYJME KADA PRACE PROSE O KONTAKT I ODP NA WIADOMOSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewka Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:48 kurcze....no właśnie ani kontaktu, nic. Interesuje mnie ta praca ale jak się dowiedzieć czegoś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.oszukany.pl Re: Praca w Holandii IP: 212.76.37.* 10.04.08, 20:06 Zanim wyjedziecie sprawdzcie swoją firmę na stronie www.oszukany.pl Nie jedzcie w ciemno sprawdzcie firmę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA"]Onaaa Praca w Holandii IP: *.zdnet.azartsat.pl 29.04.08, 13:01 zapraszam dio mnie na gg :)jestem zainteresowana 4216774 Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: Praca w Holandii 30.04.08, 07:53 Wszystkie informacje zwiazane z praca w Holandii - biura polecane i odradzane,mieszkania,ubezpieczenia,dodatki na dzieci znajdziecie na www.wyjechani.info Mozecie rowniez wymienic sie doswiadczeniemi: www.wyjechani.info/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: northerr Praca w Holandii IP: *.compnet.pl 06.05.08, 12:15 Z kim można się skontaktować w sprawie oferty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Praca w Holandii IP: 80.51.27.* 06.07.08, 11:58 chcialabym wraz z chłopakiem podjąć siejakiejs pracy np. na owoce, jestesmy pelnoletni, jak mozna się skontaktować z przedstawicielem? moj e-mail kasia1822@autograf.pl prosze pisać , podejmiemy prace od zaraz bo potrzebne sa nam pieniadze na zycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr... Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:08 Gdzie najlepiej kierować Cv ...do pracy w holandii..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hol Praca w Holandii IP: *.wsd.com.pl 28.07.08, 11:23 Witam, szukam informacji na temat warunków pracy w Holandii. Znalazłem taki tekst: www.psz.pl/content/view/8017/ Czy ktoś ma może jakieś dodatkowe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś