Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 10:22
    W sezonie najniższa stawka to 6 euro za godzinę, gorzej w okresie zimowym
    wtedy stawki spadają do 5 a nawet do 4 euro za godzine (na przykładzie Polakó
    Obserwuj wątek
      • Gość: mireck Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:42
        ile zarabia w Holandii operator cnc na godzinnę netto?
      • Gość: stefanbury@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: 80.50.255.* 24.11.06, 13:31
        Proszę krótko opisać, na czym polega praca dla żeglarzy i czy wystarczy do niej
        patent Sternika Jachtowego? Pozdrawiam. Stefan
        • Gość: dominikwalbrzych Re: Praca w Holandii IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.05.07, 12:46
          Kurcze ma ktoś może namiar na pewną firmę która załatwia prace?? Ja mam tylko
          podstawówke ale do zbiorów chyba bym się nadawał. dominikwalbrzych@wp.pl
      • Gość: Sebek Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:25
        Nie wyjezdzajcie do holandi chyba ze pasuje wam byc popychadlem dla Turkow i
        Marokancow
        • Gość: Jansou Re: Praca w Holandii IP: 80.50.233.* 27.01.07, 16:25
          Ja się wybieram do pracy przez firmę Best@West, mówi ci to coś? Co możesz
          powiedzieć o Hadze? Ile kosztuje wynajęcie kawalerki? Masz złe doświadczenia z
          pobytu w Holandii? Co możesz mi doradzić?
        • Gość: soochy Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:29
          turcy sa w niemczech, a marokanczycy we wloszech. bylem w holandii 2 lata. maja
          wiecej szacunku dla polakow niz my dla nich. jak tam nie byles to sie nie
          wypowiadaj. nara
      • Gość: MARLO [...] IP: 81.15.249.* 30.01.07, 12:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: sznapi Re: Praca w Holandii IP: *.luksus.net.pl 30.01.07, 14:03
          hej Marlo chce wyjechac do holandi zalatwiam przez firme otto moze cos
          slyszales jedni mowia ze nie sa wporzadku bo malo placa a za nadgodziny wogule
          moze wiesz cos na ten temat ,[albo inni napiszcie cos ]dzieki
          • Gość: sniapi Re: Praca w Holandii IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 31.01.07, 09:55
            I maja racie OTTO to wielkie cyganie oszukuja ludzi jak umieja nie tylko malo
            placa ale tez przyjedzaja i nie dostana prace od zaraz tylko musza pocsekac
            kilka dni i ty musisz za wszystko zaplacic za mieszkanie i bardzo slabe zarobki
            uwazajcie (OTTO OSZUKUJE)
          • 0tdr0 Re: Praca w Holandii 29.04.07, 13:41
            Polecam tego linka:
            oszukany.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=136&Itemid=42
          • Gość: fred Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 21:07
            nie radze jechac z otto bo sa bardzo male stawki
        • Gość: Ilona Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:44
          Hey MARLO, co robisz w Holandii,że taką kasę trzepiesz?? Ja jadę na paprykę za
          6euro. Słyszałeś coś o zbiorze papryki? Jaka praca?
          • Gość: Tomala Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:09
            na zbiorach dłuzo sie nie zarobi jakies 800eur miesiecznie na czysto. wiem cos
            na ten temat pracuje w holandii juz około czech latek wszyscy tylko obiecuja a w
            zeczywistosci to wychodzi lipa na maxa
      • Gość: Piotrek Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:23
        czesc ma na imie piotrek jesli chodzi o zbiory jabłek i reszty owoców to bardzo
        ciezka praca straszne tepo zero szacunku jesli chce kto s zarobic to zaden
        problem płac 6 ero na godzine prac o rana do wiecora deszcz czy burza w dodatku
        pracujesz bez przerwy 2 przerwy 15 minutowei 1 poł godzina zero relaax ake
        kasa zato jest spanie tez płantne 30 ero tygodniowo warunki lipa straszna
        pozdrawiam pa:):):)
        • Gość: dcio Re: Praca w Holandii IP: *.cebit.com.pl 26.02.07, 18:03
          A mozesz podac jakies namiry na zboor owocow?
          6 EURO na godz na poczatek to niezla kasa, zarob 6 zl na godz w Polsce.
          • Gość: Ilona Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:23
            Koleżanka mi wszystko załatwia, nie znam na razie nazwy firmy, nic właściwie.
            Jak będę wiedziała dam znać.
      • Gość: łkasz izdebny Praca w Holandii IP: *.proxnet.pl 06.03.07, 16:36
        mam pytanie z kimmam sie skontaktowac w sprawie pracy
        • Gość: olek Re: Praca w Holandii IP: *.elomza.pl 10.04.07, 17:03
          urzqd pracy holandia.
      • Gość: andreas39 Praca w Holandii IP: 81.15.134.* 25.04.07, 17:23
        witam! kto wie,ile zarabia poczatkujacy spawacz w holandii,mam tylko podstawowe
        upr.elektryczne ale spawam tez w co2.Prosze o odp
      • Gość: Aggi Re: Praca w Holandii - koszty utrzymania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:27
        Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie są miesięczne koszty utrzymania w Holandii - mieszkanie, wyżywienie, komunikacja....

I czy ktoś coś wie o firmie rekrutującej do pracy w Holandii - JMB z Katowic?

Pozdrawiam!
      • Gość: Nowakus Praca w Holandii IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 18.05.07, 14:07
        Jeżeli podajecie że minimalne wynagrodzenie wynosi 1284 euro to jakim sposobem
        6 euro na godzinę ma dać minimalne wynagrodzenie. zastanawia mnie fakt ile dni
        pracujących musi mieć tydzień pracujący aby osiągnąć stawkę 1284 euro! przy
        stawe 6 euro!
        • sympatico1 Re: Praca w Holandii 18.05.07, 22:05
          Odpowiedź jest prosta: minimalne wynagrodzenie to ok 1284 brutto a podawane
          stawki za godzinę rzędu 6 euro, to stawki netto :)
          • Gość: tomala Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:03
            do tego odlicz za kwaterke ze 200eur na misiac i ubezpieczenie około 100eur
            miesiecznie
          • Gość: kruśka Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:38
            A jak to teraz jest z tymi otwartymi granicami?? Mam załatwioną pracę w
            Holandii, ale słyszałam że teraz to tam jest urwanie głowy, że masa ludzi tam
            przyjechała, że jeden po drugim chodzi, że warunki masakryczne, że diametralnie
            się zmieniło? Wiecie coś?
      • Gość: Michal Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:04
        W Holandii jest ok tylko nie przez firme OTTO bo to złodzieje i oszuści zero
        profesjonalizmu!!!
        • Gość: Black Re: Praca w Holandii IP: *.clubnet.pl 11.07.07, 12:42
          OTTO i dodam jeszcze jedna firme want2work druga porazka powiedzmy ze zakwaterowanie maja dobre dyspozycyjnosc samochodow takze ale jesli chodzi o wyplate to szkoda gadac niebylo miesiaca zeby czegos nie barkowalo obecnie czekam na wyplacenie 600 euro !!
      • Gość: Łukasz Praca w Holandii IP: *.tktelekom.pl 10.07.07, 06:26
        Od tak bym pojechal tam do pracy jak wiedzial ze zagwarantowane jest mieszkanie
        i dobra praca ... chce sie wyrwac z tad i prowadzic spokojne zycie
      • Gość: piotr23 Praca w Holandii IP: *.dcfnet.pl 02.11.07, 14:35
        to dobrze ze sa opisane stawki
      • Gość: fred Praca w Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 21:24
        czy ktos slyszal o firmie bakker detachering, maja siedzibe w czestochowie pod
        nazwa polned. czy warto z niej wyjechac?
      • katrin8620 Praca w Holandii 03.12.07, 22:19
        czesc chcialabym porozmawiac z osobami pracujacymi w firmie bakker
        detachering moj nr gg 9688856 prosze pisac
      • kristfis Praca w Holandii 07.12.07, 07:37
        Moze i tak ale nie w firmie Bakker. Bo ja caly czas tu pracuje i w
        sezonie letnim i zimowym i stawki przez caly rok sa takie same. Wiec
        nie wiem o jakiej firmie piszesz?
        • Gość: julian.2 Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:11
          siema masz mozliwosc zalatwic prace
      • Gość: gosc ewcia Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:34
        praca w holandii jest naprawde fajna.Trzeba tylko znalezc
        odpowiednia firme i bedzie super:)Polecam inter grow pracowalam tam
        przez 7mies.jest naprawde oki.pozdrawiam
        • Gość: Zielonkowie@interi Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:54
          bardz bym prosila jak skontaktowac sie firma inter grow
        • Gość: Darek Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 23:45
          Podaj mi namiary natą firme?? Jakie stawki to biuro płaci?? Opisz mi
          je prosze?? Pozdrawiam.
      • Gość: Paweł Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:48
        chce wyjechac po swiętach wielkanocnych chętny kots ze mną do
        wyjazdu do holandii robota 100% zarobki ok 6 - 7 euro na godzine,
        praca przy kwiatach lub przy ciastkach . . tel 886 202 438 gg:
        5652336..
        • Gość: agapur Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 14:05
          praca na 100% a co z zakwaterowaniem?czekam na wyjazd ale podobno
          nie ma gdzie mieszkac...jaki dojazd i skad?mam 2-óch chetnych
      • Gość: zbyszek Praca w Holandii IP: *.dsl.club-internet.fr 19.02.08, 23:09
        ja pracuje w obecnym czasie we francji chcialbym zmienic na prace w
        holandi ze wzgledu na odleglosc do polski od czego powinienem zaczac
        zeby rozpoczac moj zamiar dziekuje za pomoc pozdrawiam
        zbyszek kierowca46@czat.onet.pl
      • Gość: Natalia Re: Praca w Holandii IP: *.wsm1.gr.home.nl 14.03.08, 12:22
        WITAM INTERESUJE MNIE TA PRACA MOGE SIE DOWIEDIEC COS WIECEJ NA JEJ TEMAT
        MIESKAM OBOK GRONINGEN I PRYJME KADA PRACE PROSE O KONTAKT I ODP NA WIADOMOSC
        • Gość: pewka Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:48
          kurcze....no właśnie ani kontaktu, nic. Interesuje mnie ta praca ale jak się dowiedzieć czegoś więcej?
          • Gość: www.oszukany.pl Re: Praca w Holandii IP: 212.76.37.* 10.04.08, 20:06
            Zanim wyjedziecie sprawdzcie swoją firmę na stronie www.oszukany.pl
            Nie jedzcie w ciemno sprawdzcie firmę !
      • Gość: jA"]Onaaa Praca w Holandii IP: *.zdnet.azartsat.pl 29.04.08, 13:01
        zapraszam dio mnie na gg :)jestem zainteresowana 4216774
        • murya Re: Praca w Holandii 30.04.08, 07:53
          Wszystkie informacje zwiazane z praca w Holandii - biura polecane i
          odradzane,mieszkania,ubezpieczenia,dodatki na dzieci znajdziecie na
          www.wyjechani.info
          Mozecie rowniez wymienic sie doswiadczeniemi:
          www.wyjechani.info/index.php
      • Gość: northerr Praca w Holandii IP: *.compnet.pl 06.05.08, 12:15
        Z kim można się skontaktować w sprawie oferty?
      • Gość: Kacha Praca w Holandii IP: 80.51.27.* 06.07.08, 11:58
        chcialabym wraz z chłopakiem podjąć siejakiejs pracy np. na owoce,
        jestesmy pelnoletni, jak mozna się skontaktować z przedstawicielem?
        moj e-mail kasia1822@autograf.pl prosze pisać , podejmiemy prace od
        zaraz bo potrzebne sa nam pieniadze na zycie..
      • Gość: Piotr... Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:08
        Gdzie najlepiej kierować Cv ...do pracy w holandii..??
      • Gość: Hol Praca w Holandii IP: *.wsd.com.pl 28.07.08, 11:23
        Witam, szukam informacji na temat warunków pracy w Holandii. Znalazłem taki tekst: www.psz.pl/content/view/8017/ Czy ktoś ma może jakieś dodatkowe informacje?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka