djo4 20.10.06, 12:53 Czy tylko pracujecie? Ja siedze w necie 60% mojego czasu w pracy. Ucze sie angielskiego, rozwiazuje sudoku, udzielam sie na forum a w przerwach pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Co robicie w pracy? IP: *.volta.net.pl 20.10.06, 16:03 O to chyba masz bardzo sympatyczna prace :) A gdzie pracujesz (moze chociaz braza) i ile zarabiasz? :) Tez bym tak chciala, ja w pracy musze pracowac ;( Ale generalnie nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuulka Re: Co robicie w pracy? IP: *.resetnet.pl 21.10.06, 15:50 ja pije wódke i soki, jem na co mam ochote, ogólnie śmieje sie z tych co upijaja sie przd barem:D p.s . wiadomo chyba ze pracuje jako barmanka:) pozdrawiam wszystkich po fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzepiekoński [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: Co robicie w pracy? IP: *.chello.pl 21.10.06, 17:12 ja tez mam luzy.siedze na internecie,na gg, robie sobie kawe,i herbate,zjem jakies firmowe ciacha............a reszta to jakas tam mala robotka.ale musze przyznac ze sa dni przed rada nadzorcza gdy pracuje bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Co robicie w pracy? IP: *.chello.pl 21.10.06, 18:16 ja staram sie pracowac caly dzien robiac to czego ode mnie sie wymaga, a pozostalym pracownikom odcinam dostep do gg/www itp itd po wyznaczonej przerwie obiadowej, naprawde ich to mobilizuje do pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Co robicie w pracy? IP: *.wyszkow.tnp.pl 21.10.06, 22:16 niektorzy to maja szczescie...a mowia ze w Polsce nie ma dobrej roboty?! Odpowiedz Link Zgłoś
anty.kreator Re: Co robicie w pracy? 22.10.06, 01:23 Sudoku i kasowanie non stop zbednego mailingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Co robicie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:08 Pije kawe, nudze się, siedze w necie, ale są dni kiedy nie mam czasu się wysikać. Jestem pośrednikiem w obrocie nieruchomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulka21 Re: Co robicie w pracy? 24.10.06, 14:27 pozazdrościć.... ja w pracy głównie pracuję i jest mi z tym bardzo dobrze;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co robicie w pracy? IP: *.chello.pl 24.10.06, 19:41 ja tez pracuje, ale czesto nie jest m,i ztym dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Co robicie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:09 Pracuję i pracuję, wynagrodzenie prowizyjne. Jak wspomnę moją poprzednią pracę łezka mi się w oku kręci 1700 do ręki i całe dnie zastanawianie się co dzisiaj robić... grać, pić herbatę, plotkować przez firmowy telefon?? Życie jak w Madrycie, a teraz dziki kapitalizm... Odpowiedz Link Zgłoś