Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

    Zakres obowiązków kelnera

    27.10.06, 13:00
    Witam!!!!!!!!!!!!!

    Proszę o informację (od osób które pracowały na stanowisku kelnera)jaki jest
    zakres obowiązków na tym stanowisku pracy.Ponieważ mam szansę na pracę na tym
    stanowisku ale nigdy nie pracowałem na w/w stanowisku i chciałbym dowiedzieć
    się od osób mających doświadczenie na w/w stanowisku na czym dokładnie polega
    ta praca i co wchodzi w zakres rutynowych czynnośći i obowiązków
    kelnera.Dziękuję za informację!!!!i bardzo serdecznie pozdrawiam!!!!
    Obserwuj wątek
      • gioseppe Re: Zakres obowiązków kelnera 27.10.06, 15:54
        no jak to co?!?
        obsługa klientów!
        przed pracą przygotowanie stolików a po pracy pewnie też zrobienie porządku na
        stolikach...
        • Gość: Margerita Re: gioseppe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:37
          Tylko Obsługa klientow i sprzatanie stolików - jasne! buahahahaha...
          Dodaj do tego - polerowanie szkla i sztucców, czasami mycie naczyn, ustawianie
          i sprzatanie calej sali, czyszczenie: expresów do kawy, popielniczek etc. A
          oprócz tego - non stop musisz wygladac na wypoczetego, swiezego, sympatycznego
          i znosic wariactwa klientow. Przygotuj sie na to, że za blad kucharzy bedziesz
          odpowiadac TY! , nie oni. Jak juz, to lepiej startuj na barmanke - roboty
          troche mniej, a odpowiadasz sama za siebie...
      • Gość: cv Re: Zakres obowiązków kelnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:48
        > Proszę o informację (od osób które pracowały na stanowisku kelnera)jaki jest
        > zakres obowiązków na tym stanowisku pracy.
        Najważniejszym obowiązkiem jest pobieranie wysokich napiwków !!
      • spacecoyote Re: Zakres obowiązków kelnera 16.11.06, 14:14
        Pracowalam kiedys w restauracji jako barmanka. Kelnerzy u nas nakrywali
        stoliki, sprzatali je po gosciach i nakrywali od nowa, nosili jedzenie z kuchni
        i drinki z baru, polerowali sztucce (szklo ja polerowalam). Napiwki szly do
        kasy i raz w tygodniu szef dzielil na wszystkich. Podloge sprzataly
        sprzetaczki, chociaz jezeli cos sie wyleje w trakcie wieczoru, oczywiscie musi
        to zrobic kelner.

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

    Nakarm Pajacyka