Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

I Love My Job

01.11.06, 13:26
    3 miesiace temu pisalam o pracy jaka dostalam. Okres probny minal i czas na
    podsumowanie:
    1) dostalam awans na kierownika logistyki, umowa na casz nieokreslony
    2) atmosfera w pracy swietna, az sie do domu nie chce wracac
    3) robie to, o czym zawsze marzylam
    4) jestem doceniana
    5) I love my job
    Czy tylko ja? Udowodnijmy, ze sa w Polsce jeszcze miejsca pracy gdzie chce
    sie chodzic co rano!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tomek Re: I Love My Job IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:22
        To nalezysz do 10% zadowolonych ze swojej pracy reszta rozważa możliwośc
        opuszczenia kraju. Wśród nich również ja w ciągu najbliższych miesięcy. W Polsce
        męczysz się za granicą wszystko idzie łatwiej, prościej i dochodzisz do
        wszystkiego bardzo szybko.
        • Gość: lilithh Re: I Love My Job IP: 80.53.157.* 01.11.06, 15:25
          > za granicą wszystko idzie łatwiej, prościej i dochodzisz do
          > wszystkiego bardzo szybko.

Naprawdę szczerze Ci życze aby Ci sie udało. Ale zanim wyjedziesz powinienieś
          jednak wiedzieć (tak na wszelki wypadek :-) że ta reguła nie działa w 100%
          przypadków...
          • Gość: mx Re: I Love My Job IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:52
            ale w 99% to działa - za granicą jest łatwiej bo jest inna kultura pracy
            ludzie pracuja uczciwie i to jest doceniane i odpowiednio nagradzane
            a u nas mozna pracować dobrze, mieć doświadczenie i odpowiednie kwalifikacje
            a zarobic można g....
            • Gość: giaco2 Re: I Love My Job IP: *.dsl.mrdnct.sbcglobal.net 01.11.06, 17:23
              To nie tylko w pracy widac inna kulture niz a Polsce. Wyzsza kulture widac na
              kazdym kroku w kazdej dziedzinie zycia. Pracuje od 20 lat poza granicami kraju
              i nie moglabym juz nigdy pracowac dla zadnej firmy rodzimej w polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka