Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile zarabiacie?

• ozlem Re: Ile zarabiacie? 05.11.06, 07:57
        12,5 tys brutto + roczna premia (1pensja)+służbowy samochód klasy średniej bez żadnych limitów w użtkowaniu+ tel. kom z bardzo dużym limitem+ubezpieczenie na życie+opieka medyczna+dofinansowanie studiów (50% czesnego)+ bardzo dużo szkolen,diet za delegacje w ogóle nie licze (ale bywa, że miesięcxznie jest to dodatkowe 500-1000zł)

Monitor badań klinicznych
      • Gość: monika Re: Ile zarabiacie? IP: *.acn.waw.pl 05.11.06, 13:07
        6200 brutto
        • Gość: kinga Re: Ile zarabiacie? IP: *.oka.pl 06.11.06, 12:26
          Jako księgowa 800 netto i sama się zastanawiam czy jeszcze jestem normalna:(
          • Gość: ggg Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:35
            zdecydowanie za malo. lepiej zmien prace, ogloszen jest mnostwo.
      • Gość: Rysiek Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:35
        Specjalista ds. prawnych w społce komunalnej praca od 7-15, zero godzin
        nadliczbowych( gdyby były to 100 % płatne)- 1350 zł netto.
        • Gość: Kinga Re: Ile zarabiacie? IP: *.chello.pl 06.11.06, 10:21
          2500 netto, urząd państwowy
      • Gość: Diament Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:00
        Skręcam meble w Stavanger w Norwegii. Po 3 miesiącach pracy w tej firmie
        odłożyłem na czysto 14000zł. W poprzedniej załatwianej przez Urząd trochę
        gorzej bo po dwóch odłożyłem tylko 6000zł. Pozdrawiam
        • Gość: Diament Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:03
          Tylko żey było jasne: ODŁOŻYŁEM. W rozumieniu Norwega zarobek jest tym co
          zostaje po opłaceniu wszystkich kosztów
          • Gość: sisi Re: Ile zarabiacie? IP: *.oka.pl 06.11.06, 12:24
            mam pytanie do Diamenta:):) Lori25@interia.pl
        • iberia30 Re: Ile zarabiacie? 06.11.06, 15:34
          Gość portalu: Diament napisał(a):

> Skręcam meble w Stavanger w Norwegii. Po 3 miesiącach pracy w tej firmie
          > odłożyłem na czysto 14000zł. W poprzedniej załatwianej przez Urząd trochę
          > gorzej bo po dwóch odłożyłem tylko 6000zł. Pozdrawiam

pytanie bylo ile zarabiasz a nie ile odkladasz:-)
          • Gość: Diament Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:34
            Ufff,,,, już taki los patrz wyżej:
            "Tylko żeby było jasne: ODŁOŻYŁEM. W rozumieniu Norwega zarobek jest tym co
            zostaje po opłaceniu wszystkich kosztów"

• iberia30 Re: Ile zarabiacie? 06.11.06, 17:26
              Gość portalu: Diament napisał(a):

> Ufff,,,, już taki los patrz wyżej:
              > "Tylko żeby było jasne: ODŁOŻYŁEM. W rozumieniu Norwega zarobek jest tym co
              > zostaje po opłaceniu wszystkich kosztów"
              >
              ???bardzo mnie to cieszy, ze tyle odlozyles, tylko dalej nie odpowiedziales na
              pytanie przewodnie watku :-)
              • Gość: Kierowca Re: Ile zarabiacie? IP: 62.29.133.* 06.11.06, 21:01
                Zawiesiłem działalność pracuje jako kierowca w budżetówce,obecnie ok 1500-1600
                na rękę (od nowego roku powinno skoczyć o 200-300zł)+ paliwko ;) + bony+13-tka
                dodatki na ubrania,delegacje (ostatnio 3 dni za granicą fajna imprezka:P
                dodatkowo 100euro i 2 dni wolne)Nie narzekam.Aha tak na codzień bywa że robię
                20-30km:)))

P/S ponieważ na DG robiłem m.in ubezpieczenia to na nich nadal
                dorabiam,grudzień bedzie udany bo już mam tzw.przedłużki i wpadnie coś około
                1500-1700 dodatkowo.
            • Gość: avonka Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:24
              a ja zarabiam ok 1500 netto majac nienormowany czas pracy.
        • Gość: ktos tam Re: Ile zarabiacie? IP: *.pronet.lublin.pl 17.11.06, 16:35
          1000 brutto świerzo po studiach pierwsza umowa (ale nie pierwsza praca)
          • iberia30 Re: Ile zarabiacie? 20.11.06, 20:38
            Gość portalu: ktos tam napisał(a):

> 1000 brutto świerzo po studiach pierwsza umowa (ale nie pierwsza praca)

no jak swierzo po studiach to nic dziwnego, ze tylko tyle....moze jakbys byl/a
            swiezo po studiach to pensja bylaby wyzsza?
        • Gość: Gartner Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:46
          Ogrodnik praca za granica około 4,50-6euro/godz. Obecnie powróciłem do polski
          Po prostu przestała mi smakować mortadela której zjadłem 1000kg i najtańszych
          jajek z hipermarketu śmierdzących mączką rybną .Teraz Ogrodnictwo w kraju w
          stolicy małopolski około 12zł/godz. Czyli z wielkimi trudami dogoniłem
          minimalny standard sprzedawczyni z hipermarketu w Austrii która ma tam
          najniższy poziom życia bo zarabia około 800eu i wegetuje jak roślina w martwym
          sezonie .Ona nawet do czeskiej Pragi nie wyjedzie czy na Słowacje żeby się tam
          bawić a mi się nie raz się zdarzy .Pozdrawiam wszystkich i życzę optymizmu.Wolę
          polskie G.... w polu jak fiołki w Neapolu.
      • Gość: aska Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:58
        najnizsza krajowa:(
        • Gość: realista Re: Ile zarabiacie? IP: *.chello.pl 06.11.06, 22:23
          Import, Export Drobne Kradzieże.

około 36 000 netto.
        • Gość: 2_etaty_plus_dodat Re: Ile zarabiacie? IP: *.wat.edu.pl 24.11.06, 16:57
          2250 brutto - etat w instytucji państwowej
          5000 brutto - 7/8 etatu w firmie prywatnej
          2000 netto - dodatkowe zajęcia w weekendy
        • rudywr Re: Ile zarabiacie? 25.11.06, 15:57
          3000 netto, średnie, kierownik działu zakupów
      • jozef36 Re: Ile zarabiacie? 07.11.06, 08:28
        Gość portalu: OKORONKWO napisał(a):

> ja pracuje w banku i mam 1400 brutto:)
        Prcuje jako specjalista ds zaopatrzenia i logistyki a mój zarobek to 2100 netto
        • Gość: mgr bankowiec Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:23
          a wiecie dlaczego w ogóle Banki tak marnie płaca ?
          przecież można iśc do fabryki na taśme i zarobić 2500 netto
          ludzie z wyższym w banku 900 brutto zarabiaja WSTYD !!!
          prezesi bankow Wy tez zarabiajcie 900 brutto ,
      • neti85 Re: Ile zarabiacie? 07.11.06, 11:48
        a ja mam 1700 brutto.jestem na 2 roku studiow i wczesniej nie mialam zadnego
        doswiadczenia. pracuje jako asystentka w dobrej firmie. prace mam po znajomosci
        hehe. bo w zyciu bym jej nie dostala na moim poziomie
      • Gość: Mietek Re: Ile zarabiacie? IP: *.e-wro.net.pl 07.11.06, 12:27
        Obecnie pracuje w markecie jest to dlamnie upokorzenie , ktorego niedoznalem
        nigdy wczesniej.Ma stawka 6,20 brutto Doczekalem się pracy w Polskim obozie
        pracy. Polski kraj to polska porarzka,dla ludzi. Wstydze sie mowić gdzie
        pracuje znajomym bo to jest żenujące . Aby chciwi wlaściciele zadlawil się tymi
        pieniędzmi które wyłudzają od ludzi .To są sępy żerująće na ludzkiej naiwnośći.
        Przypomne im ze w latach niby komuny kazdy zawod mial szacunek . A praca u
        prywaciarza byla zaszczytem zarabialo się 3 razy tyle co w budrzetowce.Niechce
        mi się pisać gdy się żyje śrud skorumpowanych obywateli. Pod tym względem jest
        gorzej jak za komuny.Polska strefa biznesu to taka instytucja ktora ma ciągle
        malo , ci ludzie nie najedzą się nigdy .Poniewarz w biznesie są ludzie bez
        zasad i to jest przykre . Demokracja polska to hybryda ktora się wytworzyla ,
        biznes +bandytyzm =Korzyść za wszelką cene pracownik to śmiec . Placzcie że
        niemacie ludzi tak się wycwaniliście bo szukacie wsparcia w Rumunach byle by
        tylko nieplacić ludzią godziwie.Wogule to gardze polskim biznesem mam onich
        wyrobione zdanie .Po śmierci jak bym miał morzliwosc naplucia w gebe szefowi to
        ma to umnie jak w banku. Pozdro dla niewolników marketów
        • Gość: Crak Re: Ile zarabiacie? IP: *.ipaper.com 07.11.06, 15:46
          Z taką ortografią wcale się nie dziwię, że zostałes niewolnikiem....
      • Gość: Duży Paweł Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:14
        Kowal lat 38. Podkuwanie koni w sieci Cowdray Polo. Kontrakty 6miesięczne.
        Stawka 80funtów netto na godz. Praca 7godzin dziennie plus podczas dużych
        zawodów około 500funtów netto za cały dzień. Od maja do święta zmarłych
        zarobiłem netto na złote niecałe 400tys ,czyli stare 4 miliardy. Teraz
        załatwili jakimś Rumunom kontrakty z kontyngentu i będzie chyba wiele mniej.
        Trudno znalezc dobrego kowala w Europie. Ale niestety w Rumunii ich się okazało
        całkiem dużo. Dla mnie to niedobrze ale przecież każdy żyć musi. Damy radę tu
        wszyscy. Ci Rumuni nawet niezłe fachmany. U mnie wielkie tradycje rodzinne od
        1800roku w tej branży. To całe moje życie.
        Hej!
        • Gość: Johann Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:47
          przedstawiciel, lat 29, 4000 netto, czasem jakas premia... a co do postów bo tak poczytałem trochę - dziwi mnie podejście co niektórych... co za różnica murarz, ekonomista, tłumacz... każdy robi co umie i co chce więc przypieprzanie się do murarza nie ma sensu, ekonomista niech robi co umie i sie cieszy ze robi co lubi... niech murarz ocenia murarza a ekonomista swojego... znają się na tym co robią i w tym są kompetentni... może trzeba było iśc na budowlańca zamiast na studia ? a może zostać flisakiem :) co za różnica... aaa... szacunek dla kowala... ostatniego jakiego znałem zmarł 20 lat temu i nie wiedziałem że jeszcze gdzieś szkolą w tym zawodzie...
          • lamia68 Re: Ile zarabiacie? 08.11.06, 08:14
            Brawo kowal !!
          • Gość: Duży Paweł Do Johann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:55
            Nie szkolą już chyba prawie nigdzie w Europie. Tylko w takich krajach jak
            Turcja Rumunia Mongolia są wielkie tradycje rodzinne. Gdy skaleczę konia (tzn.
            kopyto) pracuję miesiąc za darmo. Tak mam w kontrakcie. Te konie to tak jak 400
            sztuk Ferrari. Tylko ,że Ferrari gdy się zepsuje to wymienia się części. tutaj
            tak łatwo nie ma. Skaleczone kopyto= milionowe straty dla właściciela. Mi się
            jeszcze skaleczenie nie zdażyło. Ale to chyba kwestia czasu niestety. Nie
            podkuwałem wiele koni typowych wierzchowców w Polsce. Od 14 stycznia mam
            następne pół roku. Chociaż to nic pewnego. W Polsce trochę kułem konie,robiłem
            artystyki trochę, studiowałem na kierunku rolniczym.
            • Gość: Duży Paweł Re: Do Johann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:02
              I jeszcze jako ciekawostkę podam, że konie różnej rasy mają charakterystycznie
              dla siebie rozłożone nerwy w kopycie. Czyli wbijasz ufnale,,,wbijasz,,,jak
              najlepiej potrafisz i nagle ...zonk...koń się zatacza z bólu i często płacze
              gdy konkretnie ufnal wejdzie w nerw..żałosny widok
              • kraxa pare miesiecy temu byl artykul w Polityce 08.11.06, 10:53
                O kowalu- podkuwaczu z Kadyn. Ze to jest zawod, ktory nalezy wykonywac z pelna
                odpowiedzialnoscia, ciagle sie szkolic, i ze w Europie, w odroznieniu od POlski
                ciagle sie rozwija- maja miejsce targi, "zawody", itepe. I ze on szkoli mlodych-
                fantastyczne zajecie dla kogos kto to kocha....
          • Gość: aaa Re: Ile zarabiacie? Do Johann'a =) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:43
            Johann, mógłbyś zdradzić w jakiej branży pracujesz. A najlepiej to w jakiej
            firmie :D:D
            Pozdrawiam
        • Gość: ja Re: Ile zarabiacie? IP: *.chello.pl 14.11.06, 19:12
          PALNIJ SIĘ MŁOTEM W ŁEB !!!
      • anieczkapoleczka Re: Ile zarabiacie? 08.11.06, 13:12
        2570 brutto. Pierwsza praca, nie licząc stażu z UP
        • Gość: urz. Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:12
          1800 brutto+200 zł dodatku brutto - specjalista ds programów/koordynator
          projektów w urzędzie pracy
          1500 brutto - umowa zlecenie w prywatnej firmie (jako zastępca koordynatora)
          Łącznie ok 2500 na rękę
          Pozdrawiam
        • Gość: cartens Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:29
          wariatka jestes

• Gość: Jowita Re: Ile zarabiacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:58
        A ja pracuje jako recepcjonistka w jaskini solnej i zarabiam 850zł netto ;o(
        • ewax100 Re: Ile zarabiacie? 10.11.06, 15:11
          Przegladając te zarobki widac że całkiem nieżle ogólnie zarabiacie.Myślę jednak
          że wiekszość tu piszących jest z wiekszych miast i sa to ludzie z pewnością
          młodzi i wykształceni.Nie wszyscy jednak mieszkają w większych aglomeracjach i
          mają po 25-35 lat.Są tez ludzie którzy nawet tu nie napiszą bo albo się wstydzą
          albo nie mają dostępu do netu ale wierzcie że są tacy i chyba ich jest
          wiekszość którzy są w wieku starszym,mieszkają w małych miastach i zarabiają po
          4-6zł na godz.A dlaczego tak jest?Bo tam nie ma pracy bo tam pseudopracodawcy
          wyzyskują ich w krwiożerczy sposóm przechwytując wszystkie zyski do sojej
          kieszeniu.To dlatego że Ci biedni ludzie są naiwni i daja się tak
          wykorzystać,wyzyskiwać ale dlatego że nie ma pracy a Ci prywaciarze mają
          odgórne przyzwolenie na okradanie biednych ludzi.Pozdrawiam
          • ewax100 Re: Ile zarabiacie? 10.11.06, 15:15
            pomyłka -miało być:"to nie dlatewgo że Ci biedni ludzie sa naiwni..."
            • Gość: Piotrek Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:32
              3000 netto pracuje na stanowisku analityka biznesowego w Warszawie

• Gość: ania Re: Ile zarabiacie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.11.06, 18:48
                1180 brutto za 18 godzin tygodniowo:)
                • Gość: Korkowiec Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:01
                  Nauczycielka? To napisz ile korkami dorabiasz, bo to pewno ze 2 razy tyle
                  wyjdzie :)
      • Gość: maryś Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:30
        900zł brutto (przez pierwsze 3 miesiące) potem (jeśli się sprawdzę) 1300brutto,
        +10%premii +ryczałt na paliwo - przedstawiciel handlowy (alarmy i takie tam
        trudno zbywalne...)
      • Gość: Lilka Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:57
        4500 brutto plus premia, średnio 1000 brutto
      • Gość: oli Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:34
        za mało:)
      • Gość: Kasia Re: Ile zarabiacie? IP: *.aster.pl 17.11.06, 16:37
        8 netto + latop + telfon + samochód służowy
      • Gość: anonim Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:40
        Administracja siecia sprzedazy + rozwoj sieci - wystawiam faktury na 9-15 tys.
        miesiecznie, zalezy od tego jaki miesiac i jak pracuje, czas pracy
        nienormowany, sa dni kiedy nie pracuje wcale, sa i takie ze pracuje 16 godz.
        dziennie, samochod sluzbowy sredniej klasy bez limitu, komorka z limitem 500
        pln - nie wygadam tego, sluzbowy laptop, duuuuza siec . Dorabiam w innej
        firmie, zajmuje sie eksportem wyciagam ok 4-5 tys. miesiecznie dodatkowo.
        • Gość: adi Re: Ile zarabiacie? IP: 192.85.110.* 21.11.06, 15:19
          Mam około 4200 brutto oraz raz w roku premia około 8000 brutto - praca w dużej
          firmie na śląsku.
          • Gość: ksiegowy Re: Ile zarabiacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.11.06, 18:37
            Re: Ile zarabiacie?
            Autor: Gość: Ekonomista IP: 194.84.31.*
            Data: 02.11.06, 08:45 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            Odejmij sobie koszty utrzymania, ubezpieczenia, opłaty i koszty utrzymania
            samochodu zagranicą, koszty powrotu do Polski raz na jakiś czas, przyjemności
            takie jak restauracje, knajpki kilka ray w tygodniu, raty za mieszkanie lub
            wynajem niezależnego mieszkania (to wszystko w Irlandi o wiele droższe).
            Generalnie przemyśl, na ile rzeczy Cię stać za te marne 3000 EUR.
            Inaczej, ile jesteś w stanie zaoszczędzić, gdybyś żył jak przeciętny
            Irlandczyk. Przecież wykonujesz pracę, za którą tam ludzie by się nie brali za
            pieniądze, które Ty dostajesz.

Cwaniaczek jesteś jak przyjedziesz do Polski, a na Wyspie bidok to ty jesteś
            przestraszny.

pozdrawiam

Twoj post "Panie ekonmisto" swiadczy juz o twojej kulturze.
            Nierozumiem, jak mozesz zazdroscic czlowiekowi, pieniedzy na ktore ciezko
            pracuje i jeszcze wyzywac goscia od cwaniaczka.
            Moim zdaniem to ty grasz cwaniaczka. Nikt ci nie kaze siedziec w koziej wolce.

Apropos tematu
            Niemiecki Koncern Handlowy- siec hipermarketow m.in w Polsce
            obecnie na szkoleniu w Niemczech
            3 fakultety, 29 lat
            jezyki niemiecki i angielski bardzo dobrze. Lacina i francuski slabo.
            zarabiam ok 5000PLZ netto plus drugie tyle/srednio/ "dorabiam" na akcjach,
            funduszach, etc.

• Gość: olo Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:48
        mało:))
        • Gość: mika Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:51
          1000 zł netto, w lipcu skończone studia kierunkowe, projektant zieleni
        • Gość: mika Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:51
          1000 zł netto, w lipcu skończone studia kierunkowe, projektant zieleni
      • Gość: Majka Re: Ile zarabiacie? IP: *.aster.pl 26.11.06, 01:36
        ok. 10tys netto. Nienormowany czas pracy. Ile wypracuję, tyle zarobię. Ale nie
        więcej niż 8-9h dziennie spędzam w pracy.
        • Gość: mika Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:21
          majka - co to za praca, stanowisko, firma?
          • Gość: :-) Re: Ile zarabiacie? IP: *.zwm.punkt.pl 26.11.06, 19:26
            2950 brutto - inspektor w urzedzie
      • Gość: greg Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 23:01
        245000 brutto...
        • tygielmagii Re: Ile zarabiacie? 29.11.06, 14:20
          Hmmm, 1000 zl na reke, pierwsza praca po stazu ale juz 3 umowa. Lat 25,
          wyksztalcenie mgr inz. :D Kobieta. Dojazd ponad ok 3 godziny mi zajmuje do pracy
          nie mowiac o biletach KOSZMAR. Szukam pracy - lepszej oczywiscie.
      • Gość: Kasia Re: Ile zarabiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:50
        W bibliotece w Warszawie na niepełny etat, po dwóch latach na rękę 1200 PLN.
        Mam wyższe wykształcenie, nie jest to moja pierwsza praca, jeszcze studiuję.
        Zarobki beznadziejne, ale daję radę czasowo i mogę pisać prackę magisterską.
        planuję zmienić pracę po obronie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka