Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego Call Center ???

IP: 62.29.253.* 29.11.06, 14:56
    Mam wielką prośbę do osób które mają doświadczenie w telemarketingu, ponieważ
    szukam pracy a nie mam jeszcze doświadczenia chciałabym zacząc od jakiegoś
    Call Center, aby zdobyć dośw. z klientem bo słyszałam że to niezły star!!!
    Jak wiecie gdzie jest fajnie, gdzie można zarobić sporo kasy ;), jest dobra
    atmosfera, praca w miare przystępnych godz. prosze dajcie mi znać bo nie chce
    się potem sparzyć!!! Z góry dzięki :D
    Obserwuj wątek
      • Gość: anna Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:10
        Podaj miasto.
        Ja pracuję w Poznaniu i nasz Call Center ma ok. 70 osób, ale niestety zarobki w
        Call Center są bardzo niskie i najczęściej zatrudniane są osoby na umowę-
        zlecenie.
        • Gość: Anka4 Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: 62.29.253.* 29.11.06, 16:08
          Szukam Call Center w Warszawie :(, ale forma umowy zlecenie nawet ok. bo jestem
          studentką więc to jest nawet na początku lepsze.
          • Gość: scin Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: 195.116.246.* 29.11.06, 16:28
            sporo kasy i call center to sprzeczność ;)
          • Gość: abc Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.dsl2.sentex.ca 29.11.06, 21:36
            w wawie masz chyba 3rd line z supportu IBM; calkiem dobrze placa
      • Gość: Roberto Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: 62.29.253.* 29.11.06, 17:15
        Praca w Call Center to na pewno nie jest kopalnia zlota, ale na poczatek
        kariery to najlepszy wybor. Ja pracowałem jako konsultant w Arterii (wawa-
        kabaty). To byla moja pierwsza praca i powiem szczerze ze nauczyla mnie wielu
        rzeczy! Projekty są dosyc inne od reszty jakie oferuja w call center. Stawki
        podstawowe (6,50 do reki) + calkiem niezle prowizje. Wazne ze kasa jest zawsze
        na czas, super atmosfera, zadnego cisnienia, z wieloma nadal mam kontakt.
        Dojazd tez spoko- przy metrze kabaty. Zadzwon i sprobuj.
      • Gość: awkward Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: 194.72.105.* 29.11.06, 18:49
        Jesli chcesz dobrze zarabiac w callcentre to dobrym wyborem bedzie
        www.lbm.co.uk. Placa do 21 000 GBP rocznie brutto. Musisz jednak biegle wladac
        angielskim i przygotowac sie na intensywna prace (300 rozmow dziennie). Dla
        slabszych psychicznie polecam www.the-gem.com.
        • Gość: bzyk Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: 213.25.38.* 08.02.07, 11:44
          a zna ktos dobre call center z niemieckim w warszawie? a jeszcze lepiej gdyby
          firma zajmowala sie tez projektami mailowymi.
          • Gość: 1111 Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:53
            Zgłoś się do New Direct na Domaniewskiej, budynek MARS. Mają tam to, czego szukasz.
      • Gość: aneta Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 14:22
        Delta Contact na Okeciu - b.fajna mała firma. Ciekawe projekty, 10 za godzinę
        podstawy i premie, ciekawe projekty - zwłaszcza wieczorne.
        Dużo szkoleń
        • Gość: magda Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 14:30
          A w Krakowie?? Gdzie są takie fajne call centre?
          • igor282 Re: Szukam dobrego Call Center ??? 22.07.07, 19:47
            A w Gorzowie Wlkp.? Czy tam też są Call Center??
        • Gość: y Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:27
          ciekawe tzn jakie..? bo podobno ankiety..buaha
          • Gość: Rybka Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:02
            Polecam Delta Contact na 17 Stycznia. Świetni ludzie, miła atmosferta projekty
            sprzedażowe da się wytrzymać. Ja niestety na wakacje opuszczam Warszawę ale w
            roku szkolnym chcę wrócić do Delty. Polecam wszystkim :-).
            • Gość: zainteresowany Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:57
              a mozesz powiedziec jakie projekty tam macie? 9 - w delcie, oczywiscie
              • anetamk Re: Szukam dobrego Call Center ??? 31.07.07, 20:30
                polecam delta - jestem tu już 6 miesięcy - jest serio spoko, jakieś tam typowe
                pierdy w stylu projekt wchodzi ablo nie, zdarzają sie czasem - ale: jak sie
                robi swoje to i kasa jest i prowizje i co wazne - jeszcze tak nie było że jak
                coś powiedzą na 100% to później się by tak się nie stało.
                Jak ktoś szuka miejsca gdzie się stoi czy lezy to sie należy - to odradzam - tu
                trzeba się starać, bo warunki (dobrą kaskę) dostają Ci co robią wyniki.
                Projekty wieczorem łatwiutkie - siedzisz i sprzedajesz bielizne.
                Tak BTW - dobra prowizja to taka ok. 600 pln - a taką można to dostać. a
                podstawa to 8,5 na rękę za h dla studenta
                • Gość: rubinek Re: Szukam dobrego Call Center ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:18
                  hej ja mam pytanie wlasnie dotyczace delty contact mam tam isc na
                  rozmowe ale nie wiem jakie godziny wybrac kiedy sa latwiejsze
                  projekty pewnie popoludniowe to jakie sa wtedy stawki nie zebym szla
                  na latwizne ale juz pracowalam w call center i sprzedaz bielizny
                  wydaje sie bardzo interesujaca ;)
      • Gość: ts a tes assistance?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:39
        ktoś tam pracuje/pracował - jak tam jest (zarobki)?
        • sky81 call center 22.07.07, 11:48
          wcale nie uwazam że call center to taki dobry start Stoisz w miejscu tak
          naprawde, nie idziesz na przod a dla mnie dobry start jest tam gdzie sie mozesz
          wiele nauczyc. Sama pracuje w cc Ery Płacą bardzo dobrze i to jedyna zaleta.
          • Gość: play Re: call center IP: *.icpnet.pl 24.07.07, 12:16
            Z ciekawosci, w jakim miescie jest CC Ery? Ja z kolei pracuje w back office PLAY w Poznaniu, jest tu tez CC PLAYa :)
            • Gość: 81mermaid@gazeta.p Re: call center IP: *.icpnet.pl 28.08.07, 00:51
              witajcie :) mam pytanie do playa: w czw.mam spotkanie w sprawie pracy wydaje mi
              sie do twojej firmy,prosze o podpowiedz jak sie zachowywac,ubrac.Stanowisko
              pracownik back office.Bede od pazdziernika studentka 3 roku studiow(marketing i
              zarzadzanie),skonczone 26 lat,teraz pracuje jako pracownik
              magazynowy,doswiadzcenie tez jako aystentka ksiegowej,sekretarka w biurze
              ksiegowym,sprzedawca.Czy mam jakies szanse?Prosze takze o info jakie
              zarobki.Pozdrawiam
              • Gość: katia kato IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.07, 13:21
                a czy ktos może polecić jakies callc enter w katowicach??
            • Gość: PTC Re: call center IP: *.crowley.pl 30.08.07, 07:14
              W Warszawie i w Łodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka