hmatisse 01.12.06, 14:18 Czyli właściciel szkół językowych Empik i Speak up! Ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z tą firmą jako pracodawcą? Może podzielicie się swoją wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmatisse Re: Learning Systems Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:00 Nie ma pracowników szkół językowych? Odpowiedz Link Zgłoś
berenike03 Re: Learning Systems Poland 11.02.07, 02:03 pracowałam tam i mam nieciekawe doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Learning Systems Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:16 ja tam wlasnie teraz pracuje. ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Learning Systems Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 15:31 Wlasnie odeszlam z LSP, bo musze, mam studia. Jakby nie to,zostalabvym. jest bardzo przywoicie. Wysokie zarobki jak na stanowisko konsultanta telefonicznego, fajna atmosfera, niema zadnych przekrętow. Polecam tę firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Learning Systems Poland IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 18:03 Ula, a jak wysokie te zarobki? Prosze, podajcie jakies konkrety! Ile w tej firmie i na jakim stanowisku mozna zarobic? Poszukuje pilnie pracy... bede wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowaaany Re: Learning Systems Poland IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 18:51 up up up Odpowiedz Link Zgłoś
agness149 Re: Learning Systems Poland 12.10.15, 13:57 Musialam splacac 3 miesiace za firme Speak Up za ich dlugi w banku Santander!! Za ich wlasne dlugi!!! Zerwalam kurs bo maja zle opracowany system. Czesto czekalo sie na zajecia w kolejce nawet 2 tyg bo nie bylo miejsca a oplacac trzeba bylo tak czy owak. To nie jest prawda ze jest plastyczny grafik i ze sie dostosowuja do ucznia. bzdura! Narzucali. Brales takie dni ktore byly wolne! Tak wiec oplacilam kare za zerwanie o czym wiedzialam ale najwiekszy problem w tym, ze szkola nie uregulowala z bankiem . a wrecz nie informowala bank o tym ze uczen zerwal umowe i dostawalam wciaz info z banku o wplacie, pozniej mialam pogrozki ze wysla komornika, wiec musialam placic dodatkowo. Szkola umywala rece, DZwoniam do Lerning System 500razy z prosba aby poinformowali bank o zerwaniu umowy a oni nic. Tak robia tylko dranie!! Moja kolezanka przeszla tem sam horror z nimi!! Ostrzegam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś