Gość: monic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 00:22 Moze ktoś z Was aplikowal sie do HP we Wroclawiu moje pytanie jest takie czy wysyłajac CV i List motywacyjny to wysłyłaliscie dokumenty w języku polskim czy angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monic Re: HP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:43 nikt nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monic Re: HP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:47 hej no niech napisza te osoby co sie juz aplikowały w polskim czy angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: HP Wrocław IP: *.devs.futuro.pl 28.12.06, 17:55 jesli wszystkie ogloszenia kieruja cie na strone firmy, ktora opracowana jest w jezyku angielskim, to chyba oczywiste jest ze jesli wymagane sa jakies dokumenty to najlepiej byloby zeby byly w jezyku angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly81 Re: HP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:15 Ja tam wysylalam aplikacje w j. polskim, fakt ze strony sa po angielsku ale przeczytalam na ktorejs (chyba w linku how to apply) ze cv po ang. jest potrzbne jesli sie starasz o stanowisko gdzie jest wymagany biegly ang. Poza tym ludzie ktorzy zajmuja sie tam rekrutacja to polacy wiec najprosciej po polsku. Potem, podczas rozmowy kwalifikacyjnej tel. i normalnej i tak przepytuja ze znajomosci ang. i czesc jej jest wlasnie po ang., tym sposobem sprawdzaja twoj poziom i musi on byc jednak co najmniej dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dean Re: HP Wrocław IP: *.core.lanet.net.pl 29.01.07, 23:37 Ja pracuje w HP. Jakies pytania, to pytajcie. CV oczywiscie, ze po angielsku. Akurat BPO we Wroclawiu specjalizuje sie w obsludze jezykowek, wiec polski jak najmniej jest tu oczekiwany, chyba,ze od obcokrajowcow. pozdro Dean Odpowiedz Link Zgłoś
nkabi Re: HP Wrocław 30.01.07, 12:25 mam pytanie czy np. sa jakies stanowiska dla pracownikow ochrony środowiska w hp?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dean Re: HP Wrocław IP: *.core.lanet.net.pl 31.01.07, 23:28 Raczej mozna sprobowac odnosnie BHP. Ale ochrona srodowiska nie ma nic wspolnego z HP, chyba ze chcesz porzadnie recyklingowac cartridge do drukarek. ALe jak znasz angielski, idealnie jakis inny jezyk, jestes w miare elastyczna, to probuj pzdr Dean Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola HP Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl 22.02.07, 18:07 Hej, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda telefoniczna rozmowa kwalifikacyjna do HP we Wrocławiu? O co pytają? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: HP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:05 Mi na poczatku przedstawila pewna pani perspektywe pracy na stanowisku ktore akurat mi proponowali, na czym by ona polegala i czy bylabym zainteresowana i potem przeszla na angielski zeby sprawdzic moja znajomosc, pytala wtedy o szczegoly dotyczace stazu ktory wczesniej odbylam (ale gdzie indziej), co tam konkretnie robilam, czy mi sie podobalo itp. Moj ang. niestety nie okazal sie wystarczajacy zeby pracowac w hp wiec mi grzecznie podziekowano i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: HP Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 16:03 Ja włąsnie jestem w trakcie rekrutacji. CV wysłałam po polsku, pożniej mialm romowę po ang, naparwdę nie ejstem orłem z ang, uczylam sie go 3 lata, ale jakos dałam radę, potem dzwoniła do mnie niemka sparwdzic moj niem, bo niem byl wymagany na tym stanowisku, dzis bylam na rozmowie w siedzibie, bardzo sympatyczna rozmowa i czekam na odp. Czekam na info, czy naparwde tam tak mało płacą 1200-1500zl? Ja zaproponowałam 2000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luh Re: HP Wrocław IP: *.devs.futuro.pl 21.03.07, 00:05 2000zl jako kto ? :| jesli jako specjalista z branzy IT to baaardzo malo.... i pozniej sie dziwic, ze ludzie zanizaja place :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: HP Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:18 no coś ty... daj spokoj, poza tym we Wrocku ejst centeum bizmesowe a nie IT, jako specjaliosta ds administracji personalnej z niemieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: HP Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:19 sorki za literowki, ale jem wlasnie:) Odpowiedz Link Zgłoś