billy.the.kid 03.01.07, 20:52 wydaje mi sie ze najsensowniejsza odpowiedzia na pytanie"ile pan chciałby u nas zarabiać??" byłoby- na pewno nie stac waszej firmy na zapłacenie tego co ja chciałbym u was zarabiac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: odpowiedz IP: 203.184.21.* 03.01.07, 21:08 tylko po co isc na rozmowe jezeli z gory wiesz ze firmy na ciebie nie stac. Inaczej mowiac, gdyby firma miala zatrudniac tak sensownych pracownikow jak Ty, to moze i dobrze ze ja na ciebie nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: odpowiedz 03.01.07, 21:21 wlanij jeszcze coś smiesznego bidny pracodawco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:25 A u was u komitecie partyjnym ile placa ? Czy moze siejesz antypolska propagande za darmo ? Honorowo jak towarzysze Miller i Rakowski ktorzy reklamowke z dolarami odwiezli do swoich szefow z KGB po tym jak juz dosc nakradli w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: odpowiedz IP: *.c160.msk.pl 03.01.07, 22:35 Ciekawe czemu te wszystkie "preznie rozwijajace sie firmy" im prezniej sie w ogloszeniach rozwijaja tym wieksza robia sobie antyreklame gnojac obrazliwymi pensjami swoich pracownikow? (pytanie retoryczne). Ja unikam takich firm, nie chodze juz na zakupy do Tesco, nie pije Lecha, nie kupie monitora LG ani nie kupie ciastek (swoja droga wysmienitych) produkowanych w fabryczce znajdujacej sie 300 m od mojego miejsca zamieszkania, a w ktorej niepelnosprawni pracuja w warunkach i na zasadach jak robotnicy w XIX wieku (nazwy nie podam, coby reklamy ciastkom nie robic). Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: odpowiedz 04.01.07, 20:28 dla pacjentów z mentalnością niewolnika każde odwołanie sie do praw człowieka [tego niewolonego] jest nawrotem do komuny i antypolskością. juz tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: odpowiedz IP: *.c160.msk.pl 04.01.07, 20:43 Niestety- taki kraj. Smieszne, ze liberalizm gospodarczy nie idzie w parze z liberalizmem, nawet jesli nie obyczajowym to chociaz z prawami czlowieka. Paradoks, choc mozna go tlumaczyc tak samo jak komunizm- bo oba sa utopia. Komunizm wierzyl, ze czlowiek pod wplywem wychowania i nacisku moze wyzbyc sie egoizmu i pieknie oraz bez zgrzytow pracowac dla "dobra wspolnego" a nie dla siebie, a liberalowie gospodarczy twierdza podobnie- ze czlowiek nie jest istota nienasycona i ze w pewnym momencie przestanie bezlitosnie eksploatowac slabszych. Jak pokazuje historia- jedno i drugie jest klamstwem i prowadzi do wynaturzen. Odpowiedz Link Zgłoś