Gość: maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:04 czy ktos wie cos o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komornik Re: Ultimo Wrocław IP: *.server.ntli.net 11.01.07, 19:53 jesli jestes urodzonym chamem, dla ktorego pojecie dobrego wychowania jest zupelnie obce, traktujesz ludzi jak scierwa, to Ultimo jest idealnym miejscem pracy dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Ultimo Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:36 ale jaka atmosfera tam panuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Ultimo Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:43 moja koleżanka ze studiów na studiach tam dorabiała, nic szczególnego o atmosferze nie mówiła, wspominała,ze zarobki niskie i dlatego uciekła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Ultimo Wrocław IP: 80.68.236.* 12.01.07, 08:01 rok temu tam aplikowałam, przyjęli mnie, ale skozystałam z innej propozycji więc z autopsji nie wiem. Wg znajonych jest nienajlepsza atmosfera (czytałam też na fotum Gazety:dłużnicy i windykacja - tam jacyś pracownicy Ultimo rzucali się rożnymi niemiłymi tekstami).Wówczas proponowali jakieś 1100 brutto na okres próbny, po 3 miesiącach 1300br. Jeśli nie masz większych doświadczeń zawodowych, a jesteś gotowy do pracy w windykacji to próbuj - zawsze to jakieś doświadczenie zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Ultimo Wrocław IP: *.lanet.net.pl 13.01.07, 10:03 Ja nic nie wiem o tym, ale moja kumpela jest tam teraz liderem grupy, zaczynala od najnizszego stanowiska, jest b. zadowolona, a nie jest osoba cjamska ani wulgarna a jakos jej idzie, byla tez w nagrode w turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania dziwka Re: Ultimo Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 11:22 w nagrodę była w tej Turcji z prezesem czy sama? :D Odpowiedz Link Zgłoś