Gość: Piotr Buś IP: *.ilabs.pl 01.02.07, 17:03 Ofivjalne bezrobocie w Polsce wynosi 15 % i to jest prawda, niech nikt nie opowiada głupot, że bezrobotni w Polsce pracują na czarno np. w Anglii bo kiedy to mają się rejestrować w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: W Polsce jest bezrobocie 01.02.07, 18:07 Gość portalu: Piotr Buś napisał(a): > Ofivjalne bezrobocie w Polsce wynosi 15 % i to jest prawda, niech nikt nie > opowiada głupot, że bezrobotni w Polsce pracują na czarno np. w Anglii bo > kiedy to mają się rejestrować w Polsce. Po pierwsze - 30% bezrobotnych nie jest zarejestrowanych. Po drugie - zarejestrowani bezrobotni pracują na czarno w Polsce. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Buś Snajper kolaborant IP: *.ilabs.pl 01.02.07, 19:59 Panie Snajper Lec był stalinowskim sługusem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Snajper kolaborant 01.02.07, 21:20 Gość portalu: Piotr Buś napisał(a): > Panie Snajper Lec był stalinowskim sługusem. Tak, tak, wiem. Wszyscy byli sługusami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Snajper kolaborant 01.02.07, 21:53 snajper55 napisał: > Gość portalu: Piotr Buś napisał(a): > > > Panie Snajper Lec był stalinowskim sługusem. > > Tak, tak, wiem. Wszyscy byli sługusami. > > S. Nieprawda. Kuron nie byl. On tylko prowadzil czerwone harcerstwo, zeby mloziezy bylo przyjemniej....;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Snajper kolaborant 02.02.07, 00:19 krzysztofsf napisał: > Nieprawda. Kuron nie byl. On tylko prowadzil czerwone harcerstwo, zeby mloziezy > bylo przyjemniej....;) Jak wszyscy, to wszyscy. I Kuroń, i Wałęsa, i Kaczyński, i Kapuściński, i Kaczmarski, i Bartoszewski, i Macierewicz, i Herbert. Wszyscy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Re: Snajper kolaborant 02.02.07, 08:22 Gość portalu: Piotr Buś napisał(a): > Panie Snajper Lec był stalinowskim sługusem. Więc zburz jego pomnik ale zostaw cokół - zawsze może się przydać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liljanna Re: W Polsce jest bezrobocie IP: *.e-wro.net.pl 01.02.07, 20:27 jak komus się nie nalezy zasiłek, a opiekę zdrowotna ma w związku z zatrudnieniem męża/żony to sie nie dziwie ,że się nie rejestruje, ja szukałam ( ze skutkiem pozytywnym)pracy na własną rękę, nigdy nie byłam w urzedzie pracy- byłoby to dla mnie upakarzające i uznaje to za stratę czasu Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: W Polsce jest bezrobocie 01.02.07, 21:21 Gość portalu: liljanna napisał(a): > jak komus się nie nalezy zasiłek, a opiekę zdrowotna ma w związku z > zatrudnieniem męża/żony to sie nie dziwie ,że się nie rejestruje, ja szukałam( > ze skutkiem pozytywnym)pracy na własną rękę, nigdy nie byłam w urzedzie pracy- > byłoby to dla mnie upakarzające i uznaje to za stratę czasu Dokładnie. Po co co miesiąc się meldować i tracić czas w kolejce ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: W Polsce jest bezrobocie 01.02.07, 21:52 snajper55 napisał: > Gość portalu: liljanna napisał(a): > > > jak komus się nie nalezy zasiłek, a opiekę zdrowotna ma w związku z > > zatrudnieniem męża/żony to sie nie dziwie ,że się nie rejestruje, ja szuk > ałam( > > ze skutkiem pozytywnym)pracy na własną rękę, nigdy nie byłam w urzedzie p > racy- > > byłoby to dla mnie upakarzające i uznaje to za stratę czasu > > Dokładnie. Po co co miesiąc się meldować i tracić czas w kolejce ? > > S. No coz - ja jak chcialem skorzystac z kursu (bylem zarejestrowany, zeby ewentualny pracodawca mial szanse skorzystac z ewentualnych preferencji przy zatrudnainiu bezrobotnego) to okazalo sie, ze nie spelniam ilus kryteriow (za stary, za dlugo zarejestrowany) zeby sie zakwalifikowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feud Re: W Polsce jest bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:34 żeby będąc przez długi okres czasu bezrobotnym, nie widząc nadziei na lepsze jutro i mając myśli samobójcze mieć motyw by opuścić raz na miesiąc cztery ściany? Odpowiedz Link Zgłoś
walet.pikowy Re: W Polsce jest bezrobocie 02.02.07, 00:29 Buś, kot premiera się odezwał? Kocie, myślałem że zdechłeś już kilka lat temu. Toż obecny kot Mściwie Nam Panującego nie ma imienia - po prostu "kot". tiny.pl/w69h Odpowiedz Link Zgłoś