Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Etapy w Orange...

IP: 81.190.83.* 01.02.07, 19:31
    Bylem na rozmowie i troche sie zdziwilem...Slyszalem o etapach w innych
    firmach, ale nie takim. Mieszkam na polnocy Polski i mam jechac na swoj koszt
    na tydzien do W-wy i zaplacic za szkolenie...pozniej ma byc test - jesli nie
    zdam odpadam kasy mi nie oddaja i papa.Pozniej na tydzien do salonu i znowu
    na egzamin (wszystko jesli zdam pierwszy test) i dwa dni wo W-wy.Wszelkie
    koszta ja ponosze. I to wszytsko na stanowisko mlodszego sprzedawcy w salonie
    w hipermarkecie?? Pozniej mam byc zatrudniony na umowe zlecenie...albo mnie
    sie wydaje albo cos jest nie tak:/ Pozniej placa 700zl i nie mam pewnosci czy
    zatrudnia mnie na dluzej
    Obserwuj wątek
      • Gość: GG Re: Etapy w Orange... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:41
        To ma być praca u dealera Orange?
        • vaniliaa1 Re: Etapy w Orange... 02.02.07, 08:32
          pracuje w orange i pierwszy raz slysze o takich praktychach. Tego typu
          szkolenia rzeczywiscie sa ale dopiero po podpisaniu umowy o prace. Czasami bywa
          tak ze jesli nie zdasz testow to bedziesz musiał zwracac za szkolenie:(
      • Gość: buker Re: Etapy w Orange... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:12
        Brzmi to dosyc nieciekawie, moze lepiej sie nie angazowac zbytnio
        • Gość: ona Re: Etapy w Orange... IP: 81.190.83.* 02.02.07, 20:22
          a jak wygladaja etapy normalnie??Ile sie paci jesli nie zda sie egzaminu??Czy
          koszt za dojazd zwracaja od razu nawet po nie zdaniu egzaminu??I czy placa
          jesli jest sie na tygodniowym szkoleniu przed egazminem?Prosze o o pilna
          odpowiedz
      • Gość: ex-ptk Re: Etapy w Orange... IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 02.02.07, 20:40
        To pewnie jest praca u dealer'a, a nie w PTK Centertel.
      • Gość: vaniliaa1 Re: Etapy w Orange... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:35
        tak mowie o pracy u dilera nie w centku...dostac sie tam jest niestety dosc
        ciezko....
        Ja pracuje w firmowce u dilera.
        Koszty szkolenia to ok 1000 zł. Ale na ogol pracodawcy strasza:) Nie znam
        nikogo komu kazaliby zwrocic za szkolenie.... co najwyzej oplacal sobie sam
        koszty dojazdu.
        aLE OGOLNIE JESTEM ZADOWOLONA Z TEJ pracy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka