Gość: lidka24 IP: *.crowley.pl 06.02.07, 19:44 czy ktos wie co to za firma?odpowiedzialam na ogloszenie z gazety ze poszukuja do pracy osob z wyksztalceniem srednim,podstawowa znajomoscia kompa ikomunikatywnoscia co to moze byc za praca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidka24 Re: future center IP: *.crowley.pl 06.02.07, 19:55 acha to jest to ogloszenie Zatrudnimy osoby do biura w Katowicach do różnych działów z podstawową znajomością obsługi komputera. Mile widziani studenci, możliwość pracy w niepełnym wymiarze i popołudniu. Zapewniamy stałe zatrudnienie, wysokie zarobki, pełny pakiet socjalny. CV + zdjęcie prosimy przesłać na adres katowice@f-center.com 23298739 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: future center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:08 Byłam rowniez na rozmowie u nich we Wrocławiu. Myślałam ze to typowa praca biurowa natomiast to jest call center na umowe zlecenie itp nic ciekawego chyba ze ktos chce sobie dorobic marne grosze i nie potrzebuje stałego ubezpieczenia zatrudnienia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ava Re: future center IP: *.mmj.pl 08.02.07, 17:22 Mnie własnie zaprosili na rozmowę ale chyba nawet się nie wybiorę, jesli to taka ściema; nawet ubezpieczenia nie dają, a ściemniją, że pełny pakiet socjalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ava Re: future center IP: *.mmj.pl 08.02.07, 17:23 I nawet nic nie chca przez telefon powiedzieć, wszytsko na miejscu :/, śmierdzi mi to na kilometr :/ Odpowiedz Link Zgłoś
katarina80 Re: future center 06.02.07, 21:56 Sprawdź w wyszukiwarce.U mnie w Rybniku "grasowała" Future power-szukający naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś