Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:36
    witam,
    czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, doradzić gdzie do kogo zwrócić sie o pomoc w
    sprawie wg mnie mobbingu
    w firmie w której pracuje jeden z kierowników od dłuższego czasu próbuje mnie
    ośmieszyć, zdyskredytować, "wchodzić" z butami w moje prywatne życie. jako że
    wszyscy w koło uważają go za człowieka raczej niezrównoważonego chaotycznego
    furiata na zasadzie nie rusz g... niech nie śmierdzi do tej pory lekceważyłam
    jego uszczypliwe bezczelne pomówienia
    do momentu gdy ataki kierownika przybrały formę pisemną w dodatku oskarżając
    mnie o przemyt alkoholu będąc na wyjeździe służbowym-oczywiście nie miały
    miejsca takie procedury. Zarząd wykazuje w tej kwestii znaczną opieszałość w
    podjęciu decyzji i ustosunkowaniu sie do tego zdarzenia. Zastanawiam sie nad
    szukaniem sprawiedliwości przed Sądem zważywszy ze mam na piśmie jego pomówienia.
    Może ktoś z Was miał do czynienia z podobną sytuacją za wszelkie podpowiedzi
    będę wdzięczna
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ss Re: Mobbing IP: 194.146.250.* 01.03.07, 21:05
        do państwowej inspekcji pracy wyslij anonimowy donos
        • 0tdr0 Re: Mobbing 01.03.07, 21:09
          Po co? majac dowody moze przed sadem pracy dochodzic zadoscuczynienia.
      • jorge.martinez Re: Mobbing 01.03.07, 21:10
        Oto kilka linków, może tam coś znajdziesz:

www.mobbing.pl/czym_jest_mobbing.php
        www.mobbing.org.pl/
        www.nomobbing.pl/
        www.osa_stow.republika.pl/warto.html
        Pozdrawiam i życzę udanej walki o swoją godność.
      • Gość: asa Re: Mobbing IP: *.aster.pl 01.03.07, 21:11
        Moim zdaniem na pewno nie możesz tego zostawiać ot tak sobie. Ja tak zrobiłam i
        bardzo żaałuję. Myślałam ze wszystko się ułoży po tym jak rzuciłam papierami a
        przełożona wyższego szczebla zatrzymała mnie proponując inne stanowisko-
        rownorzędne. Niestety, poprzednia szefowa nadal prowadzi politykę" pod górkę",
        ale już za moimi plecami, wykorzystując do obmów wieści o "moich reakcjach
        psychicznych". Jeśli to zostawisz swojemu biegowi a nie podziałaśz zdecydowanie-
        możesz tylko i wyłącznie narazić siebie na nerwicę i ciągły stres.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka