Gość: evette IP: *.chello.pl 25.02.07, 21:25 Czy 4 zł za godzine pracy w budzie z ciuchami to normalna stawka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elka Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:27 Hmm. Ja uważam, że to dobra stawka w porównaniu np. z moimi 4zł za barem, z bieganiem do kuchni po wszystko co możliwe, mycie, sprzątanie itd. Chodzi Ci o 4netto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.chello.pl 25.02.07, 21:33 To praca na czarno :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:40 Wiesz, jezeli nie masz innej pracy to idz i pracuj, a w miedzyczasie mozesz zawsze szukac innego lepiej platnego zajecia :) A jak znajszesz to przynajmniej nie bedziesz musiała wreczac wypowiedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Praca sprzedawczyni na bazarze 25.02.07, 21:54 Jesli nie jestes zupelnie zdesperowana to odradzam. Kasa gowni*** a odpowiedzialnosc za towar spora. Jesli to ludny bazar to moga ci ukrasc towar i mozesz za to odpowiadac finansowo. Imho- praca nie warta takich pieniedzy. W barze, przy rozkladaniu towaru w hipermarkecie, w jakimkolwiek sklepie zarobisz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:58 Ale ja właśnie w barze zarabiam 4zł netto. Przecież to tyle samo. Mało jak nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś