Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca sprzedawczyni na bazarze

IP: *.chello.pl 25.02.07, 21:25
    Czy 4 zł za godzine pracy w budzie z ciuchami to normalna stawka?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Elka Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:27
        Hmm. Ja uważam, że to dobra stawka w porównaniu np. z moimi 4zł za barem, z
        bieganiem do kuchni po wszystko co możliwe, mycie, sprzątanie itd. Chodzi Ci o
        4netto?
        • Gość: ew Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.chello.pl 25.02.07, 21:33
          To praca na czarno :/
          • Gość: a.swistak Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:40
            Wiesz, jezeli nie masz innej pracy to idz i pracuj, a w miedzyczasie mozesz
            zawsze szukac innego lepiej platnego zajecia :) A jak znajszesz to przynajmniej
            nie bedziesz musiała wreczac wypowiedzenia :)
      • 0tdr0 Re: Praca sprzedawczyni na bazarze 25.02.07, 21:54
        Jesli nie jestes zupelnie zdesperowana to odradzam.
        Kasa gowni*** a odpowiedzialnosc za towar spora. Jesli to ludny bazar to moga ci
        ukrasc towar i mozesz za to odpowiadac finansowo. Imho- praca nie warta takich
        pieniedzy. W barze, przy rozkladaniu towaru w hipermarkecie, w jakimkolwiek
        sklepie zarobisz wiecej.
        • Gość: Elka Re: Praca sprzedawczyni na bazarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:58
          Ale ja właśnie w barze zarabiam 4zł netto. Przecież to tyle samo. Mało jak nie
          wiem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka