Gość: Kenny IP: *.server.ntli.net 15.03.07, 19:08 iście kraina miodem i mlekiem płynąca... wracać już z Wysp? nie, jednak poczekam na sprawdzone informacje a nie propagandowe teksty jak ten. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclawianin jussz Re: Jest praca - dolnośląskie IP: 80.50.252.* 15.03.07, 20:17 masz rację... lepiej zaczekaj :-/ szlak mnie trafia, kiedy czytam jakie to szanse są tutaj we wroclawiu... Mnie wlasnie wysral uniwersytet, i chociaz biegle mowie po angielsku i francusku pracy znaleźć nie moge... Wyjeżdzam na wyspy... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph9 Jest praca - dolnośląskie co z tego jak nie płacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:35 Co z tego ???????????????????????????????jak wyżyć za 800 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Jest praca - dolnośląskie co z tego jak nie p IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 09:58 to fakt! praca jest, ale pieniędzy dla pracowników nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeczywistosc Jest praca - dolnośląskie IP: 217.197.79.* 16.03.07, 11:40 Jakoś nie chce mi sie w to wierzyc,każdy chce tylko z doświadczeniem, a ja sie pytam kiedy osoba po studiach ma zdobyc doświadczenie skoro nie może znalezc pracy? albo proponuje mu sie 600zł netto? a kto za takie ochłapy może przezyc,albo spi pod mostem albo wynajmuje mieszkanie za 1500zł.To za co ten człowiek ma zyc?za co opłacic mieszkanie? Praca nie równa sie płaca,a za 600-800zł to niech sami sobie pracują.Lepiej od razu wyjechac i pracowac ciężko ale za konkretne pieniadze,bo w Polsce tylko mówi sie o pracy ponad norme,najlepiej 24h na dobe ale za darmo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Owiec Re: Jest praca - dolnośląskie IP: 156.17.221.* 16.03.07, 12:36 Trzeba było iść do zawodówki. Cyklinowanie parkietu - 1000zł/godzinę, wybicie dziury w ścianie - 200zł/godzinę. Wykształcenie - żadne. Jak chcesz zarabiać mniej, to musisz mieć wyższe wykształcenie - jak w tym dowcipie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Jest praca - dolnośląskie IP: *.plus.net 16.03.07, 12:45 Taaaak Ja zarabiam ta srednia tylko, ze w funtach. Poczekam az sie przelicznik "nieco" zmieni. Wtedy moze wroce na stare smieci. Na razie DZIEKUJE za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś