Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Magazynier we Wrocławiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:46
    Hej! Jestem ciekaw, ile zarabia magazynier we Wrocławiu??? Interesuje mnie
    akurat to miasto, bo mieszkam niedaleko i zamierzam tam poszukać takiej
    pracy. Dodam, ze posiadam uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych. dzięki
    za informacje :)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: mg Re: Magazynier we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:31
        zarabia mało,ale w centrach mozna dorobić na paletach odsprzedawanych na boku.
        • Gość: asera Re: Magazynier we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:42
          czysta prawda
      • Gość: polo Re: Magazynier we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:06
        Mało, czyli ile? Proszę o konkretną odpowiedź...To dla mnie bardzo ważne.
        • Gość: fredek Re: Magazynier we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 22.03.07, 12:20
          z 800zł na ręke , ale jak się dobrze zakręcisz to masz możliwości zarobku
          nieograniczone....
      • Gość: taki tam Re: Magazynier we Wrocławiu IP: *.hitech-net.pl 22.03.07, 12:30
        ja będąc magazynierem w woj.śląskim wyciągałem do 1.500 na ręke, ale trzeba
        było być,że tak powiem obrotnym
      • Gość: polo Re: Magazynier we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:07
        Dzięki! To już przynajmniej mam jakieś rozeznanie.
      • olek6542 Re: Magazynier we Wrocławiu 23.01.25, 14:34
        Ja pracowałem w QSense kilka lat temu, to płacili trochę ponad najniższą krajową. Teraz wiem, że płacą całkiem spoko bo mój kuzyn u nich już 3 rok pracuje.
      • daffy21 Re: Magazynier we Wrocławiu 10.02.25, 15:59
        Благодаря анонимному чату на chatwithyou.ru можно легко познакомиться с новыми людьми. Здесь никто не требует регистрации или ввода личных данных. Вы можете просто наслаждаться приятным и свободным общением.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka