Gość: monika IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.07, 15:19 Czy ktos moze napisac jak ksztaltuja sie zarobki w biurach rachunkowych? Interesuje mnie zwlaszcza Dolny Slask. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: zarobki w biurach rachunkowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 01:12 Pracuje trzeci rok w biurze i zarabiam 800 na rękę :(:( aż wstyd się przyznać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: zarobki w biurach rachunkowych IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.07, 07:35 Dla mnie ma to byc dodatkowa praca na 1/2 etatu, ale za 400 zl... chyba nie bedzie mi sie chcialo... ale to bedzie zalezalo od zakresu obowiazkow. Dzieki za odpowiedz. i moze ktos jeszcze sie wpisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: zarobki w biurach rachunkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 09:12 zależy co w tym biurze będziesz robić, bo za księgi rachunkowe płacą więcej. Ja mam 1900 na rękę za cały etat na pełnej księgowości. Dlatego zmieniłam pracę. Pracuję w b.r. od 2 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: zarobki w biurach rachunkowych IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.07, 12:27 Olga811, no wlasnie pamietam ze niedawno mialas dylemat czy odejsc z budzetowki. Widze ze odeszlas:) Napisz jak sobie radzisz w jakby nie bylo calkiem nowej ksiegowosci. Tez jestem z budzetowki i prace w biurze chcialam wziac jako dodatkowe zajecie. Szukaja osoby tylko na 1/2 etatu wiec odchodzic z dotychczasowej pracy niezby mi sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: zarobki w biurach rachunkowych IP: *.cable.wsm.wielun.pl 30.03.07, 08:01 ja bym wzięła. Przecież nic nie tracisz, to tylko dodatkowa praca, a o wiele więcej możesz się nauczyć. Ja już to widzę po sobie, to dwie zupełnie inne bajki. Teraz jestem naprawdę bardzo zadowolona, nie żałuję. Ale u mnie też chodziło o atmosferę w pracy :) Poza tym na początek dostaniesz 500 zł, a potem jak dasz radę więcej zrobić, to myślę, że też za większe pieniądze. A za jakiś czas jak się więcej nauczysz, może będzie szansa i mniej obaw (tak jak w moim przypadku) żeby zmienić pracę na firmę prywatną: większe możliwości, większe szanse rozwoju, perspektywy, a przede wszystkim większe pieniądze :) Pozdrawiam i życzę dobrej decyzji :) Odpowiedz Link Zgłoś