Gość: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:39 Czy ktoś był może na rozmowie lub pracował jako specjalista ds. sprzedaży, bądź ma doświadczenie w tej firmie? Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racz31 Re: Krajowy Rejestr Długów 29.03.07, 22:56 Witam. Ja byłem na rozmowie kwalifikacyjnej (specjalista ds. sprzedaży) w grudniu, przesłuchiwały mnie dwie sympatyczne młode panie, proponowane warunki: pierwszy miesiąc umowa zlecenie, potem 3-miesięczny okres próbny. Wynagrodzenia 800 zł na rękę plus prowizja od sprzedaży. Ja pracy nie dostałem ale życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Krajowy Rejestr Długów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:15 a ja tam pracowałam i osobiście nie polecam ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiem Re: Krajowy Rejestr Długów IP: *.akron.net.pl 21.04.07, 22:39 do aaa. napisz jak możesz dlaczego nie polecasz pracy w krd? bardzo mi na tym zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRDowiec Re: Krajowy Rejestr Długów IP: *.wro.vectranet.pl 22.04.07, 09:43 Zależy jak się czujesz jako handlowiec. Jeśli lubisz kontakt z ludźmi i wiesz mniej więcej o co chodzi w sprzedaży to sobie poradzisz, jeśli pracy szukasz z desperacji czy z braku lepszego pomysłu to raczej sobie daruj. Ja tam robię, nie jest źle, w porównaniu z poprzednia pracą (też PH) niebo i ziemia. Mało "krawatowa" atmosfera, dość spory luz, tyle, że siedziba firmy jest na kompletnym zadupiu (koniec Psiego Pola), to mankament. Jak potrafisz sobie dobrze zorganizować pracę to jest całkiem OK, a w przeciwieństwie do większości firm sprzedażowych cele są całkiem możliwe do osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Krajowy Rejestr Długów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 15:02 Byłemna rozmowie, przyjeli mnie, pracuję od jakiegos czasu i sobie chwalę. Warunki normalne, ludzie sympatyczni, kasa przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juuhuu Re: Krajowy Rejestr Długów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:13 a ile można wyciągnąć średnio na prowizji (premiach)? Odpowiedz Link Zgłoś