Gość: Linn IP: *.dialup.tiscali.it 12.05.03, 10:07 Dziwne, ze nikt wczesniej na to nie wpadl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JestemZa Czy te Panie maja kwalifikacje? IP: 146.21.1.* 12.05.03, 11:38 Skadinad dobry pomysl, Ale... 1) Dlaczego tylko panie? Czyzby brakowalo bezorbotnych mezczyzn z umietnosciami pedagogicznymi? 2) W jaki sposob dokonano wyboru kandydatek. Atykul podkrels bezrobocie... A ja sadze ze powinny to byc osoby z PRZYGOTOWANIEM do opieki nad dziecmi (sama plec nie jest w/g mnie dostateczna podstwa wyboru). I dodatkowo dobrze by bylo gdybe te osoby mialy jakis POMYSL! Czy potrfia grac na jakich instrumentach, spiewac, Czu organizatorzyz awierza tym paniom pieniadze na zorganizowanie wycieszek dla dzieci do kina lub teatru? Osobiscie nie chcilabym aby moim dzieciom za przyklad sluzyly osoby nie potrafiace sobie zapewnic pracy wybrane na chybil trafil. Oczywiscie czesc osob bezrobotnych moze byc bez pracy ale dobor "na dlugosc stazu" mnie absolutnie nie przekonuje. -- JestemZa (zdrowym rozsadkiem a nie "akcjami") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azur same kobiety? IP: 62.233.200.* 12.05.03, 11:50 dlaczego tą pracę dostały same kobiety? Po raz kolejny utrwala się stereotypy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Ile kosztuje "stopczyk" IP: *.di.beeck / 172.20.6.* 12.05.03, 11:53 Gość portalu: Linn napisał(a): > Dziwne, ze nikt wczesniej na to nie wpadl. A mnie to nie dziwi, bo problem nie dotyczy "wpadania" tylko pieniedzy na place dla ludzi. To zaden problem bylo powiedziec, ze przed kazda polska szkola ma stac "stopczyk" i "regulowac" ruch uliczny tylko kto ma wylozyc kase na takie dzialania... Odpowiedz Link Zgłoś