Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytałam o chałupnictwo -

IP: *.75.54.18.debica54.ptc.pl 03.04.07, 07:14
    Uczciwe,bez opłat - skoro nikt się nie odezwał - widać nie istnieje takowe.No
    chyba,że tutaj tylko w pracownicy elitarni z górnej półki zaglądają i tego
    typu (tu brzydkie słowo) się nie zajmują, bo to poniżej ich godności ...
    Obserwuj wątek
      • 0tdr0 Re: Pytałam o chałupnictwo - 03.04.07, 08:19
        Znam bardzo duzo osob, ktore szukajac pracy chwytaly sie roznych rzeczy.
        W przypadku chalupnictwa to tylko informatycy, graficy, tlumacze, webmasterzy, i
        ksiegowi cos zarabiali. Skladanie dlugopisow itp pierdoly konczyly sie strata
        pieniedzy albo rzuceniem pracy po miesiacu, bo przynosila nikle zyski
        niewspolmierne do spedzonego czasu. O zarabianiu na czytaniu i ogladaniu reklam
        nie warto wspominac- kiedys kilku kolegow na tym zarabialo przez krotki czas
        (jakies 10 lat temu). W tej chwili nic sie na tym nie zarobi, bo wiekszosc
        systemow tego typu to oszusci, a jesli sa uczciwi to uciulanie pierwszej niskiej
        wyplaty to okres roku, dwoch lub jeszcze wiekszy (a zwykle firmy takie dzialaja
        o wiele krocej).
        • Gość: zdesperowana Re: Pytałam o chałupnictwo - IP: *.75.54.18.debica54.ptc.pl 03.04.07, 18:03
          :( Czyli mówiąc wprost - trzeba sobie to wybić z głowy?MUSZĘ mieć taką pracę ze
          względu na chore dziecko :(Ale nie chcę się dać oszustom i naciągaczom.:(
          • Gość: Dosia Re: Pytałam o chałupnictwo - IP: 12.129.83.* 03.04.07, 18:07
            Jezeli masz chore dziecko to tym bardziej nie mozesz sobie pozwolic dac sie
            naciagnac na tego typu prace. NIE NIE NIE. Nie bierz zadnego chalupnictwa.
          • 0tdr0 Re: Pytałam o chałupnictwo - 03.04.07, 18:08
            Probuj jeszcze z jakimis rekodzielami. Tylko trzeba by zadbac o ich zbyt- mozesz
            pogadac z handlarzami obwoznymi- bywa, ze zlecaja malowanie jakichs aniolkow i
            innych bubli albo wyplatanie koszyczkow. Ale tu trzeba miec zdolnosci manualne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka