Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rekrutacja i praca w NFZ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:43
    Czy ktoś z Was pracuje w administracji NFZ np. w dziale kontroli wewnętrznej
    lub księgowości? Interesuje mnie jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna po
    złożeniu dokumentów aplikacyjnych, czy są może jakieś testy ze znajomości
    przepisów,czy też po prostu liczą się same "znajomości". Na jakim poziomie
    kształtują się zarobki w tej instytucji? Bedę wdzięczny za wszelkie
    informacje.
    Obserwuj wątek
      • seseczka Re: rekrutacja i praca w NFZ 11.04.07, 12:44
        pracę w nfz dostaje się głównie po znajomosci. są ogłaszane konkursy bo muszą
        być ale sa to najczęściej już obstawione stanowiska. szkoda mi tych ludzi,
        którzy przychodzą i się produkują niepotrzebnie. na rozmowach kwalifikacyjnych
        jest zawsze ktoś z działu, do którego jest nabór i pytania nie są raczej
        szczegółowe. zarobki są różne bo np. referent może zarabiać od 2500-4000 tys.
        brutto, straszy refernet więcej no i specjalista jeszcze więcej. ale też zależy
        do układu.
        • Gość: ert26 Re: rekrutacja i praca w NFZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:11
          Spodziewałem się że i tu liczyć się będą znajomości. Może jest jednak ktoś, kto
          dostał pracę w NFZ własnymi siłami?
          • Gość: Kamilia Re: rekrutacja i praca w NFZ IP: *.chello.pl 25.06.07, 21:05
            Też mnie interesuje odpowiedź na to pytanie. Bardzo proszę o opinie.
      • Gość: fotomorgana Re: rekrutacja i praca w NFZ IP: 213.241.28.* 19.06.07, 16:45
        Mam takie pytanie odnosnie pracy w centrali NFZ warszawa do osób tam
        zatrudnionych ? Czy jest to normalna firma czy też licza wyłącznie znajomości i
        układy a wiedza człowieka nie jest istotna, człowiek jest "dołowany"
        Pytam się dlatego że mam możliwość podjęcia pracy w centrali NFZ a do tej pory
        pracowałam wyłącznie w firmach zagranicznych gdzie układy były normalne
      • Gość: Kaja Re: rekrutacja i praca w NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 06:05
        koleżanka dostała tam pracę przez kolegę, zarabia ok. 1400 net ale jest to
        stanowisko raczej niskiego szczebla. Mówiła, że w ramach ewentualnych konkursów
        wymagania są duże ale nie wiem czy realne w temacie zatrudnienia
        • Gość: Kamilia praca w NFZ IP: *.chello.pl 30.07.07, 23:39
          Proszę o opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka