Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

google- Wroclaw

IP: *.lanet.net.pl 28.04.07, 12:52
    hej wiecie cos wiecej jak bedzie wyglądala praca w Google we Wroclawiu? Ja mialam juz interview telefoniczne, niestety moj angilski okazal sie niewystarczający, bo nie rozumialam angiwlskiego pani rekrutującej, szkoda:((
    Zycze jednak innym powodzenia!
    Obserwuj wątek
      • Gość: bebocig Re: google- Wroclaw IP: *.dub-3rk3.metro.digiweb.ie 14.05.07, 16:21
        hej mala, a mozesz mi powiedziec jak wyglada ichnie telefoniczne interwiu? Jakie
        pytania miala pani od rekrutacji? Dzieki
      • marcinn255 Re: google- Wroclaw 14.05.07, 21:47
        Gdzie można aplikować do tej firmy ogłaszxali nabór czy można zostawić cv u
        nich na stronie internetowe. Dołączam się do pytanioa o przegieg telefonicznej
        rozmowy po angielsku
        • Gość: Szukający Re: google- Wroclaw IP: *.europe.hp.net 15.05.07, 08:46
          Podbijam, gdzie można aplikować: przez stronę czy ogłoszenie. Ma ktoś konkretne
          namiary?
          • Gość: bebocig Re: google- Wroclaw IP: 89.100.101.* 15.05.07, 13:59
            nie pamietam strony, ale wpisz sobie "google jobs" w wyszukiwarke i powinien ci
            sie pojawic link do stronki wszystkich wolnych posadek
            • Gość: Vizavi Re: google- Wroclaw IP: *.comarch.com 15.05.07, 14:26
              www.google.pl/support/jobs/bin/static.py?page=intl.html&jobslc=poland
              • Gość: mala Re: google- Wroclaw IP: *.europe.hp.net 16.05.07, 15:33
                hej wam,

całkiem standardowe pytania, o edukacje, doswiadczenie, dlazcego chce pracowac
                w google, co ejst dla mnie wazne w pracy itp. Ok. 30 min. Generalnie bardzo
                miło:-) Niestety ja znam bardziej ang. biernie i amm problemy z rozumieniem ze
                słuchu przez telefon:( Powodzenia!
                • Gość: Szukający Re: google- Wroclaw IP: *.europe.hp.net 16.05.07, 16:10
                  Na stronie niestety same gó.., albo menedżerowie (też gó..anych działów) albo
                  gó..niane stanowiska podrzędne. A mieli zatrudniać kilkaset osób.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka