Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 21:49 Jaka jest stawka godzinowa dla pomocy domowej?Gotowanie i sprzątanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farsa Re: pomoc domowa 23.05.03, 22:38 Gość portalu: ja napisał(a): > Jaka jest stawka godzinowa dla pomocy domowej?Gotowanie i sprzątanie mój mąż nie zapłacił mi nawet za pół godziny czynności, o których wspominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: pomoc domowa IP: *.acn.pl 24.05.03, 21:16 a ty jemu placisz za to ze cie utrzymuje??? i do tego jeszcze sypia z toba, ludzie wszyskto na pieniadze przeliczacie? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: pomoc domowa 25.05.03, 10:52 Gość portalu: prawda napisał(a): > a ty jemu placisz za to ze cie utrzymuje??? i do tego jeszcze sypia z toba, a kto powiedział, że on mnie utrzymuje? a kto powiedział, że on sypia ze mną? nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: pomoc domowa IP: *.acn.pl 25.05.03, 18:57 to jak cie nie utrzymuje i nie sypia z toba i ci nie placi za pranie sprzatanie gotowanie to jaki to maz?? na papierku? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: pomoc domowa 25.05.03, 20:44 Gość portalu: hmmm napisał(a): > to jak cie nie utrzymuje i nie sypia z toba i ci nie placi za pranie sprzatanie > > gotowanie to jaki to maz?? na papierku? o! a czy ja powiedziałam, że nie sypia ze mną? a czy ja udowadniam, że mnie nie utrzymuje? haha! zbyt wiele chciałbyś/chciałabyś wiedzieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: pomoc domowa IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 25.05.03, 21:25 Gość portalu: ja napisał(a): > Jaka jest stawka godzinowa dla pomocy domowej?Gotowanie i sprzątanie Ukrainki biorą 60 zł dziennie plus obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 22:01 Gość portalu: agulha napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > Jaka jest stawka godzinowa dla pomocy domowej?Gotowanie i sprzątanie > > Ukrainki biorą 60 zł dziennie plus obiad. Dzięki za informację.A Polki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: pomoc domowa IP: *.acn.pl 26.05.03, 09:42 nie wiem skad masz takie wiesci, 60zl dziennie to juz trzeba naprawde dobrze trafic, kolezanka ma stala pomoc (rosjanke) placi jej 20 zl dziennie (w Warszawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 20:36 To chyba mało prawdopodobne.U mnie pracowała Ukrainka za 50 zł.dziennie.Teraz chciałam zatrudnić Polkę ale zażyczyła sobie 10 zł. za godzinę czyli 8o zł. dziennie.Stanęło na 70 zł. i ośmiu godz.pracy. Odpowiedz Link Zgłoś