Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Własna działalnosc gospodarcza

IP: *.4web.pl 26.05.03, 08:45
    Witam wszystkich,

Marzy mi sie własny biznes. Dysponuję małym kapitałem na rozpoczecie. Tyle ze
    nie moge sie zdecydowac, czym miałbym sie zajmować. Moze jestescie ekspertami
    w jakies dziedzinie, ktora obecnie jest dochodowa i moglibysci mi cos
    podpowiedziec, co sie dzis opłaca robic??? Rzuccie jakis pomysl, moze cos
    chwyci.

t.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rambo Re: Własna działalnosc gospodarcza IP: 195.117.195.* 27.05.03, 09:28
        W dobie modnych ostatnio tematow unijnych, proponuje doradztwo w zakresie
        wykorzystywania unijnych pieniedzy. Chodzi o fundusze przedakcesyjne a pozniej
        i poakcesyjne. Moze byc w zakresie makro (doradzanie instytucjom i duzym firmom)
        lub mikro (pomoc w sektorze SMB czy rolnikom wywalczyc sprawiedliwe to, na co
        maja szanse). Jak komus pomozesz i skutecznie zalatwisz takie pieniadze z unii,
        to z pewnoscia odpali Ci dzialke.
        Napisalem o tym dosyc lakonicznie, ale obserwujac to co dzieje sie obecnie i
        przypuszczajac co bedzie dzialo sie pozniej, przewiduje duuuuuze zapotrzebowanie
        na takie uslugi. Dlaczego ma to byc wiedza tajemna do wykorzystania tylko przez
        nielicznych (tak chyba jest teraz). Przeciez nie chcemy byc owym "platnikiem
        netto" ...

• Gość: Tony Re: Własna działalnosc gospodarcza IP: *.4web.pl 29.05.03, 09:25
          Sam pomysl na 5+ ale trzeba miec fachowa wiedze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka