Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Auditor wewnetrzny ISO/TS 16949

15.05.07, 15:48
    Witam. Jestem świeżo po zdaniu egzaminu na auditora wewnętrznego ISI/TS 16949,
    ale mam wykształcenie średnie techniczne ( elektryk) nie znam jeżyków obcych i
    nigdy nie miałem kontaktu z branżą motoryzacyjna. I teraz pytanie, czy mam
    jakakolwiek szanse na prace w kontroli jakości, bo wszędzie widzę ze wymagają
    wyższego i angielskiego.
    Obserwuj wątek
      • engineer666 Re: Auditor wewnetrzny ISO/TS 16949 16.05.07, 10:59
        kjs13 napisał:

> Witam. Jestem świeżo po zdaniu egzaminu na auditora wewnętrznego ISI/TS 16949,
        > ale mam wykształcenie średnie techniczne ( elektryk) nie znam jeżyków obcych i
        > nigdy nie miałem kontaktu z branżą motoryzacyjna. I teraz pytanie, czy mam
        > jakakolwiek szanse na prace w kontroli jakości, bo wszędzie widzę ze wymagają
        > wyższego i angielskiego.

mysle ze tak jako technik jakości, przynajmniej w firmie motoryzecyjnej gdzie ja
        pracowałem nie wymagali wyzszego, ale jakes tam podstawy english trzeba chyba znac
        • kjs13 Re: Auditor wewnetrzny ISO/TS 16949 16.05.07, 17:37
          Cos tam liznołem angielskiego. Uczyłem się przez 15 lat angielskiego, w klasie
          maturalnej namiawiała mnie nauczycielka do matury z j.angielksiego, na studiach
          trafiłem do grupy srednio zaawansowanej. Ale nie potrafie mówic i nie wiele
          rozumiem. Czasami słucham CNN, nie rozumiem dokladnie o co chodzi ale kontekst
          łapie.
          • engineer666 Re: Auditor wewnetrzny ISO/TS 16949 17.05.07, 18:39
            .
            to trzeba sie konkretnei wziasc za angielski i sie go uczyc
            ja pamietam jak p o3 rok ustudiów ubiegałe msie o staz w pewne jfirmie, nie
            wziel imnie ze wzgleduu na angielski ale po roku przyjecli mnei z otwartymi rekami
          • knap.radoslaw Re: Auditor wewnetrzny ISO/TS 16949 21.05.07, 09:24
            Wygląda na to, ze ma Pan silne podstawy z j. angielskiego, które warto
            wykorzystać aby dostać siędo ciekawej pracy. Rzeczywiście w branży
            motoryzacyjnej właściwie wszędzie chcą ludzi z angielskim (choćby ze względu na
            dokumentację, możliwe szkolenia, podległość służbową (raportowanie) itp).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka