kasiaflasz 31.05.07, 18:25 mam pytanko czy ktos z was spotkal sie z firma HR Progress? Moj chlopak dostal oferte z tej agencji do Danii , czy ktos wie czy wywiazuja sie z kontraktow? za odp. i pomoc dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0tdr0 Re: HR Progress Dania 31.05.07, 19:14 Wyglada na to, ze nie ma ich w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia ( www.kraz.praca.gov.pl ). Jesli wiec nawet banalnych formalnosci nie chcialo im sie zalatwic, to nie wiem czy mozna spodziewac sie po nich cokolwiek dobrego. Przedzwon do Kontroli Legalnosci Zatrudnienia w mazowieckim Urzedzie Wojewodzkim i spytaj sie czy wiedza cos o firmie i czy byly kontrole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: HR Progress Dania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:18 Ja zostałam zatrudniona przez HR Progress i nie miałam nigdy żadnych problemów. Również zwróciłam uwagę, że nie ma jej w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia. Kiedy o to zapytałam, okazało się, że HR Progress to jedynie nazwa marketingowa, a firma jest zarejestrowana pod nazwą Everlease. Wszystko jest w 100% legalne, więc sądzę, że możesz być dobrej myśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś