Gość: Emila IP: 62.239.21.* 04.06.07, 16:25 Mam rozmowe w nast tyg do GE Money - wawa, jak beda pytac o zarobki to nie mam pojecia co ppwiedziec. Poza tym, czy wyplata zalzy od ilosci sprzedanych kredytow itp ? Prosze o jakies info! dzieki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balbina33 Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:52 Witam. Byłam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko doradcy ds. kredytów hipotecznych. Rozmowa na Śląsku, oczywiscie, że są plany sprzedażowe i od nich jest uzależnione wynagrodzenie. Jeśli chodzi o hipotekę to plany dość wysokie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ancoo Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 193.138.110.* 05.06.07, 08:59 Ja pracuję w GE Money już ładnych kilka miesięcy jako doradca klienta. Wypłata jest dwuskładnikowa- podstawa plus premia za wyrobiony plan. Jak narazie pracuje mi sie bardzo dobrze - atmosfera jest fajna i jedynym stresem jest czy wyrobi sie plan. Góra jest przystępna i nie czepia się o byle co. Polecam pracę w GE. A nie jest to mój pierwszy bank w którym pracuję :) Odradzam za to Getin Bank- bankowy obóz pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 217.153.225.* 08.06.07, 11:31 > Byłam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko doradcy ds. kredytów > hipotecznych. Rozmowa na Śląsku, oczywiscie, że są plany sprzedażowe i od nich > jest uzależnione wynagrodzenie. Jeśli chodzi o hipotekę to plany dość wysokie. Witaj Co to znaczy plany dośc wysokie? Możesz choć trochę przybliżyć temat? Zastanawiam się nad podobną pracą w innym banku i chciałabym mieć jakiekolwiek porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 62.239.21.* 05.06.07, 13:32 dziekuje bardzo za odpowiedz. A czy moglabym jeszcze uzyskac informacje jaka jest podstawowe wynagrodzenie. Slyszlam gdzies ze 1200 na reke ale nie wiem czy bylo to wiarygodne zrodlo.Szczerze mowiac... malutko.... Poza tym,jesli jest powiedzmy dobry miesiac, to ile mozna "wyciagnac" ? aha i czy po jakims czasie daja podwyzke ? pozdrowiam i dziekuje bardzo jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 78.86.5.* 04.08.07, 09:53 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 62.239.21.* 06.06.07, 09:42 up jak cos podam mojego prywatnego maila... ale prosze odpowiedz mi. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 62.239.21.* 07.06.07, 13:11 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:38 Ciekaw jestem po jakim czasie do was oddzwanija po wysłaniu swoich dokumentów (chodzi mi o slask) czy to moze chodziło o Gliwice? czy inne miasto?Jakie macie wyksztalcenie -czy tylko zapraszaja na rozmowy osoby po studiach ekonomicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina33 Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 21:35 Rozmowa odbywała się w Katowicach, a oddział banku w Sosnowcu. Oddzwonili bardzo szybko, bo chyba po ok.tygodniu. Wykształcenie mam średnie ekonomiczne i doświadczenie w kredytach gotówkowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 62.239.21.* 11.06.07, 14:30 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 78.86.5.* 12.06.07, 21:24 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 62.239.21.* 19.06.07, 13:26 to ja wam dam dane z GE Money Bank :) z pierwszej ręki podstawa 1350zł brutto po 3 latach pracy +premia (zawsze co miesiąc uzalezniona od osiagniętych wyników całego biura nie indywidualnych) od 120-450 netto stanowisko doradca kredytowy. Rzekomo teraz coś się zmieniło ale nie wiem czy na lepsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: 78.86.5.* 27.07.07, 23:19 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepard Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:45 Bzdury wyssane z palca :) Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Kierownik Regionalny Departament Zarządzania Sieci 22.10.07, 17:01 Witam serdecznie :) podnoszę watek bo i mnie czeka rozmowa w najbliższy piątek. chętnie sie wymienię informacjami :) jak wygląda u nich rozmowa, jak sie kształtują pensje na tym stanowisku ? Czego mogę sie spodziewać ? :) może ktoś juz miał z nimi spotkanie ?? :)) Pozdrawiam Nimka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kierownik Regionalny Departament Zarządzania IP: *.tczew.net.pl 03.12.07, 23:53 Skoro jesteś już po rozmowie to pytanko, jak przebiegła rozmowa i jak się kształtują pensje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Kierownik Regionalny Departament Zarządzania IP: *.zone2.bethere.co.uk 09.03.08, 13:36 no wlasnie jak wyglada teraz sytuacja pensjami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos wiem o tym odpowiedz IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 22:32 Wiadomo, że istnieje tajemnica jeśli chodzi o wysokość wynagrodzenia, a to o tu piszą to stek bzdur (chodzi o kwoty) - rzetelny pracownik GE nie ujawni swojej pensji na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULINA Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.08, 12:34 Kochani, powiedzcie ile mniej wiecej zarabia sie w GE Money w telefonicznym dziale obslugi klienta. Dostalam taka prace w UK ciekawi mnie ile w PL placa. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwne Re: GE Money ile sie zarabia i jak pracuje ? IP: *.chello.pl 29.08.08, 18:44 LUDZIE PISZECIE NA FORUM, JESTESCIE ANONIMOWI WIĘC NIE ROZUMIEM DLACZEGO NIE CHCECIE POWIEDZIEC IL;E ZARABIACIE PRZECIEZ WASI KOLEDZY Z PRACY WAS NIE POZNADZĄ PO NICKU. ZRESZTA NIE ROZUMIEM TEJ POLSKIEJ TAJEMNICY JESLI CHODZI O ZAROBKI. MOZE BOICIE SIE ZE SASIAD WAM ZABIERZE ? A DO UZYTKOWNIKA KTORY NAPISAŁ ZE ZARABIA 1350 BRUTTO TO ALBO KŁAMIESZ ALBO PRACUJESZ ZA 4 RAZY MNIEJ NIZ POWINIENEŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszywolnyptak Nowe forum dla bankowców i nie tylko... 07.09.08, 13:26 Witam wszystkich. Chcę Wam zaproponować odwiedzenie forum, którego adres podaję: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71861 W założeniu ma to być forum bankowców, nie pracowników konkretnego banku, na równych prawach mają tam rację bytu zarówno byli jak i obecni pracownicy banków, a także wszyscy Ci, którzy chcą się czegoś o bankach i bankowcach dowiedzieć. Mam nadzieję, że dla wszystkich te forum stanie się potrzebnym i cennym źródłem informacji. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszywolnyptak Re: Nowe forum dla bankowców .../adres 08.09.08, 16:36 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71861 Odpowiedz Link Zgłoś