Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w GlaxoSmithKline (posrednictwo RADFARM)

IP: 195.245.226.* 10.06.03, 16:05
    W piątek idę na rozmowę organizowaną przez firmę doradczą RADFARM. Chodzi o
    pracę przedstawiciela medycznego w GlaxoSmithKline. Czy coś wiecie o obu
    firmach, jakich pytań mogę sie spodziewac. Dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: radek Re: praca w GlaxoSmithKline (posrednictwo RADFARM IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:27
        Zapytają ile chciałabyś zarabiać.
        To pytanie zawsze pada.
      • Gość: Adek Re: praca w GlaxoSmithKline (posrednictwo RADFARM IP: 62.233.171.* 12.06.03, 21:08
        A gdzie pracowałas do tej pory?
        Glaxo to pierwsza liga:)
        Ja tez mam rozmowe w piatek:))))

Nie w Glaxo ale...zupełnie inna branza:)
        Trzymam kciuki.
        Napisz jak poszło fabian19tdi@interia.pl
        • Gość: Adamek Re: praca w GlaxoSmithKline (posrednictwo RADFARM IP: 213.199.228.* 13.07.03, 01:51
          Miałem rozmowę z dyrektorem personalnym. Przyjemny człowiek. Pytania są
          standardowe. Możesz liczyć też na pytania dot. zainteresowań, czy zachowania
          się w różnych sytuacjach. Mnie pytali o doświadczenia zawodowe szczególnie.
          Możesz liczyć na odpowiedz, jeśli nie na piśmie to zadzwonią w terminie.
          Zresztą na koniec każdej rozmowy pytają cię czy ty z kolei masz jakieś
          zapytania. Wal z mostu czy i kiedy możesz spodziewać się odpowiedzi (co ci się
          należy jak przysłowiowemu psu miska) bez względu na wynik selekcji.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia
          • Gość: Agata Re: praca w GlaxoSmithKline IP: *.wtvk.pl 01.04.14, 17:52
            Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w języku polskim, czy angielskim???
            Jestem zainteresowana aplikacją na stanowisko chemiczne.
            Mógłby ktoś pomóc jak wygląda taka rozmowa? ;-)
            • Gość: kasia Re: praca w GlaxoSmithKline IP: *.cable.net-inotel.pl 10.09.14, 19:17
              i co jak wygladała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka