Gość: Ania IP: 195.245.226.* 10.06.03, 16:05 W piątek idę na rozmowę organizowaną przez firmę doradczą RADFARM. Chodzi o pracę przedstawiciela medycznego w GlaxoSmithKline. Czy coś wiecie o obu firmach, jakich pytań mogę sie spodziewac. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: praca w GlaxoSmithKline (posrednictwo RADFARM IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:27 Zapytają ile chciałabyś zarabiać. To pytanie zawsze pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: praca w GlaxoSmithKline (posrednictwo RADFARM IP: 62.233.171.* 12.06.03, 21:08 A gdzie pracowałas do tej pory? Glaxo to pierwsza liga:) Ja tez mam rozmowe w piatek:)))) Nie w Glaxo ale...zupełnie inna branza:) Trzymam kciuki. Napisz jak poszło fabian19tdi@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamek Re: praca w GlaxoSmithKline (posrednictwo RADFARM IP: 213.199.228.* 13.07.03, 01:51 Miałem rozmowę z dyrektorem personalnym. Przyjemny człowiek. Pytania są standardowe. Możesz liczyć też na pytania dot. zainteresowań, czy zachowania się w różnych sytuacjach. Mnie pytali o doświadczenia zawodowe szczególnie. Możesz liczyć na odpowiedz, jeśli nie na piśmie to zadzwonią w terminie. Zresztą na koniec każdej rozmowy pytają cię czy ty z kolei masz jakieś zapytania. Wal z mostu czy i kiedy możesz spodziewać się odpowiedzi (co ci się należy jak przysłowiowemu psu miska) bez względu na wynik selekcji. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: praca w GlaxoSmithKline IP: *.wtvk.pl 01.04.14, 17:52 Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w języku polskim, czy angielskim??? Jestem zainteresowana aplikacją na stanowisko chemiczne. Mógłby ktoś pomóc jak wygląda taka rozmowa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: praca w GlaxoSmithKline IP: *.cable.net-inotel.pl 10.09.14, 19:17 i co jak wygladała? Odpowiedz Link Zgłoś