Gość: koko IP: 80.72.38.* 27.06.07, 10:18 Hej. Mam do was pytanie. Czy pracodawca patrzy na oceny jakie mialyscie na dyplomie, bo wlasnie dowiedzialam sie ze na dyplmie bede miala umieszczone oceny jakie mialam np z logiki, ekonomi, prawa itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: Dyplom a praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:44 Oceny umieszczane są nie na dyplomie tylko na suplemencie, chyba że na Twojej uczelni jakieś inne dyplomy wydają?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Dyplom a praca IP: 80.72.38.* 27.06.07, 16:15 nie no zgadza sie na suplemencie, ale czy sa one naprawde bardzo wazne. bo troche sie tym martwie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Dyplom a praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:11 Raczej nie zwracają na to uwagi, chyba że chcesz się zatrudnić np jako prawnik to wtedy mogą chcieć sprawdzić jakie miałaś oceny np z k.c czy k.s.h. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Dyplom a praca 27.06.07, 19:17 Raczej nikt nie patrzy na oceny, chociaż przyznaje miałem jedną dziwną rozmowę i gosciu się pytał o oceny. W sumie to nie wiem po co skoro moja wiedza teoretyczna go nie interesowała. Odpowiedz Link Zgłoś