tres.pimientos 02.07.07, 13:23 Świetna inicjatywa! I rzecz nieoceniona w pełniejszym poznaniu Mundo Latino :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asa Szkoda, że pliku nie można odsłuchać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:30 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radus Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s IP: *.such.nat.hnet.pl 02.07.07, 14:37 estupendo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espanola Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.07, 11:05 A gdzie jest tekst do lekcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z ser.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:30 Co to jest ta manana? Ludzie jak takie słówka są w tej lekcji to ja podziękuję za naukę. Powinno być chyba mañana - co znaczy jutro. Pozdrawiam z lekcji jednak nie skorzystam, po co sieuczyćod nowa, nowych słówek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:20 A jak można odsłuchać te pliki, bo u mnie nie działają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s IP: 212.2.101.* 07.07.07, 17:02 A może ktoś wie jak ściągnąć ten plik, żeby można sobie go odsłuchać także offline? Co do słuchania, powinna go przechwycić przeglądarka - u mnie sie uruchamia Winamp no ale nie mogę zapisać pliku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:31 Wszystko działa, tylko żeby szło bezstresowo połączenie musi być w miarę szybkie. Pliki dźwiękowe to Windows Media Audio (WMA), więc radzi sobie z nimi na pewno Windows Media Player. Spróbujcie ściągnąć najnowszą wersję i pozwolić jej przechwycić format WMA, żeby odpalał się jako domyślny w przeglądarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomi NIC nie słychać!! IP: *.merinet.pl 09.07.07, 20:07 ja też nie mogę tych lekcji przesłuchać, czy może się ktoś kompetentny na ten temat wypowiedzieć????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: NIC nie słychać!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.07.07, 20:53 Powinno być słychać, tylko nie wiadomo jakie masz/macie ustawienia przechwytywania plików w przeglądarce. U mnie faktycznie nie słychać nic było w Operze ale po prostu przełączyłam na inną przeglądarkę. Jeśli otwieracie stronę w Mozilli Firefox, to zobaczcie co macie w niej ustawione jeśli chodzi o obsługę plików .wma (narzędzia - opcje - treść - typy plików - zarządzaj). U mnie domyślnie otwierały się w Winampie ale znalazłam program, który przechwytuje pliki strumieniowe i zapisuje je na dysku (Google podpowie ;)) i sobie poradziłam mimo marnej jakości sieci. Na Windows Media Player rzeczywiście nic nie chciało mi chodzić ale na Winampie bez problemu - tyle że nagranie znikało, gdy rozłączałam się z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twistagain ściąganie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.07.07, 21:45 powinna być możliwość ściągnięcia lekcji do odsłuchania w formie mp3, żeby można było sobie swobonie z nich korzystać np. w drodze do szkoły, pracy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka w niedzielę o 9.00 rano w TOK FM IP: *.chello.pl 09.07.07, 23:52 będzie można odsłuchać tekstów, jeśli macie problemy z odsłuchaniem na stronie :) zaczęłam dziś, bardzo mi się podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: w niedzielę o 9.00 rano w TOK FM IP: 212.2.101.* 10.07.07, 14:13 No tak, o tym pisali na stronie, ale nie wszędzie można słuchać TOK FM ;) więc możliwość zapisu nagrania się przydaje. Nie wiem dlaczego nie umieszczono ich tu od razu w formacie mp3... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: w niedzielę o 9.00 rano w TOK FM IP: *.chello.pl 10.07.07, 15:56 Racja, może napisać do kogoś kto jest odpowiedzialny za kurs? łatwiej z mp3, popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremmm Re: ściąganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:58 przecież można pobrac plik i samodzielnie przekierować na mp3 troche fantazji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ściąganie IP: 80.51.134.* 28.07.07, 20:38 Może nie wcszyscy mają taką wyobraźnię i umiejętności. ja to bym chciała żeby plik był możliwy do ściągnięcia w mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Boleyn Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z ser.. IP: 212.2.101.* 11.07.07, 19:04 Bardzo się cieszę, że zaczęliście kurs hiszpańskiego. Od jakiegoś czasu uczę się samodzielnie, ale teraz dzięki Wam będę miała więcej motywacji. Muchas gracias :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s 11.07.07, 20:01 A kolejne lekcje gdzie będą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonia Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z ser.. IP: *.agora.pl 13.07.07, 15:56 Bardzo fajny pomysł i super, że w konsultacji z najlepszymi specjalistami, tylko w mojej opinii trzeba jeszcze popracować nad akcentami i tyldami w wyrazach - jeśli już edukować to porządnie :) To prawie tak, jakby zapomnieć ogonków w "ą" i "ę", kresek nad "ś", "ź" i kropki nad "ż"... Niby takie nic, ale... diabeł tkwi w szczegółach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s IP: 88.203.12.* 15.07.07, 22:49 pomysl swietny tylko czemu nie ma na stronie slowniczka do lekcji? malo uzyteczna bez tego niestety lekcja jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gremmm Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z ser.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:55 Super, cieszy mnie fakt, że gazeta proponuje kurs hiszpanskiego na tak dobrym poziomie, duoz z tego korzystam ale kiedy bedzie druga lekcja on-line???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piet Pez Re: Ucz się hiszpańskiego z Gazetą Praca oraz z s IP: *.dhv.pl 17.07.07, 13:48 Pomysł bardzo fajny, ale gdzie teksty do dalszych lekcji :o( Na zakup celulozowej GW nie każdy ma ochotę. GW gdzie wasza misja edukacyjna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9991 Mam problem z lekcją nr 5! 30.07.07, 11:05 teksty z lekcji nr 5 zupełnie nie pasują do plików audio Czy ktoś mi pomoże zrozumieć jak sobie z tym poradzić (już w lekcji nr 3 brak było jednego tekstu - są 2 teksty pisane a 3 mówione) Ale teraz co innego się pisze a co innego się mówi Po czterech lekcjach mało kto osiągnie poziom pozwalający na swobodne zrozumienie tekstu ze słuchu Czyżby redakcja wspierała wyłącznie geniuszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcde a pozostale lekcje? IP: *.c201.msk.pl 24.08.08, 18:18 a gdzie sa pozostale lekcje? i gdzie sa do nich teksty? Odpowiedz Link Zgłoś