Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

au-pair w Anglii

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 08:04
    W środę wyjeżdżam jako au-pair do Bath w płd. Anglii. Mam pomagać w opiece
    nad czwórką dzieci. Niesamowicie się cieszę, ale jednocześnie jestem
    przerażona. Co sądzicie na o takim zajęciu? Czy ktoś może pracował jako au-
    pair? Będą wdzięczna za wszelkie rady.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Monika Re: au-pair w Anglii IP: *.ppp.tiscali.fr 20.06.03, 11:01
        Czesc
        Ja jestem od 10 miesiecy we Francji. Opiekuje sie 3 dzieci. Na poczatku tez
        bylam przerazona. Sama, nikogo nie znalam, pierwsze 3 dni przeplakalam,
        chcialam wracac do Polski ale zaczelam kurs francuskiego na Uniwersytecie i
        wszystko po tygodniu sie zmienilo. Poznalam niesamowitych ludzi ze wszystkich
        stron swiata. Jest cudownie, mam w nich oparcie a co najwazniejsze uwazam ich
        za moich prawdziwych przyjaciol. Widze sie z nimi codziennie, bawimy sie
        razem, wychodzimy. Jest cudownie. Do tego stopnia ze nie mam ochoty wracac do
        Polski, a wracam juz za tydzien...teraz kombinuje co tutaj zrobic zeby zostac.
        Co do dzieci, sa przemile, urocze i napewno sie z nimi dogadasz. Bedzie to dla
        ciebie niezapomniane przezycie i znajdziesz przyjaciol i to jakich! Zycze ci
        takich jakich ja znalazlam. Powodzenia ci zycze. Jesli masz jeszcze jakies
        pytania to mozesz emaila napisac: moniaw9@op.pl
      • Gość: ag Re: au-pair w Anglii IP: *.toya.net.pl 20.06.03, 11:48
        ja tez wyjezdzam jako aupair do angli ,wiec jezeli chcesz napisz mi emaila
        gatena@wp.pl
      • ex-rak Re: au-pair w Anglii 20.06.03, 22:21
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> W środę wyjeżdżam jako au-pair do Bath w płd. Anglii. Mam pomagać w opiece
        > nad czwórką dzieci. Niesamowicie się cieszę, ale jednocześnie jestem
        > przerażona. Co sądzicie na o takim zajęciu? Czy ktoś może pracował jako au-
        > pair? Będą wdzięczna za wszelkie rady.

Glowa do gory. Bath to nie koniec swiata. Ponoc calkiem przyjemne misto.
        Poznasz nowycj ludzi, inne srodowisko i kulture. Nie jest to sposob na robienie
        kokosow, ale jak sie ma do tego pozytywne podejscie to mozna w miare przyjemnie
        spedzic czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka