Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki w drukarniach???

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.07, 16:46
    Czy orientujecie się jakie są zarobki NETTO w średniej wielkości (nie
    molochy) drukarniach w W-wie i okolicach (drukarnie mające dość nowoczesny
    sprzęt, tj. nie jakieś manufakturki w budynkach po stodole). Nie chodzi mi tu
    o personel techniczny czy produkcyjny, ale o np.:
    - handlowcy minimalne i przecietne wynagrodzenie łącznie z premiami
    (prowizjami),
    - marketing
    - dział finansowy
    - logistyka
    Wielkie dzięki za wszelkie info.

Obserwuj wątek
      • Gość: Syn_drukarza Re: Zarobki w drukarniach??? IP: *.ols.vectranet.pl 16.07.07, 17:22
        Przez twój post zatraciłem znaczenie słowa moloch.Dlaczego? w/g mnie mój ojciec
        prowadzi średnią drukarnie.Ma 2 drukarzy,2 pomocników i on.4 maszyny róznych
        formatów.Nie potrzebuje jako takich pracowników handlowych,marketingowców ani
        tym podobnych.Ma jakoś wyrobioną markę i w zasadzie tyle zleceń że na więcej
        nie ma sił przerobowych.Może "średnia wielkość" to zacznie w/g mnie być
        moloch:)) Sorki że nie do końca na temat ale znam kilku właścieli drukarni i
        często sobie "odstępują" klientów na tyle jest zamówień więc nie potrzebują
        np.PH
        • Gość: Ola-córka drukarza Re: Zarobki w drukarniach??? IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 18.07.07, 17:06
          Mój tata zatrudnia 15 osób i ma to samo: za dużo roboty, a więcej maszyn kupić
          się nie da, bo ceny druku trzeba zaniżać, żeby przydusić konkurencję. Mieli PH
          przez miesiąc i uznali że to nie ma sensu.
      • Gość: a.m. Re: Zarobki w drukarniach??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.07, 23:26
        Chodzi mi firme, która zatrudnia np. min. kilkanaście osób - do 50 osób.
      • majkelove Re: Zarobki w drukarniach??? 11.08.16, 11:51
        No to zależy od stanowiska i twoich obowiązków. Znajomy pracując w drukarni pod W-wą miał na rękę 1400, a praca nie była jakaś mega ciężka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka